THERION: Νέο official video μέσα από το επερχόμενο “Leviathan III”

Οι Σουηδοί symphonic metallers Therion, μετά τα “Leviathan” και “Leviathan II”, επιστρέφουν με το τρίτο μέρος του “Leviathan” έργου τους.

Τίτλος του θα είναι, αναμενόμενα, “Leviathan III” και θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου μέσω της Napalm Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Ayahuasca”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Leviathan ΙΙI”:

“Ruler Of Tamag”
“An Unsung Lament”
“What Was Lost Shall Be Lost No More”
“Twilight Of The Gods”

Pre-order here

Οι Therion είναι οι:
Thomas Vikström – φωνητικά, flute
Nalle Påhlsson – μπάσο
Sami Karppinen – drums
Christofer Johnsson – κιθάρες, programming, keyboards
Christian Vidal – κιθάρες
Lori Lewis – soprano

Official page: