DESIGN THE SKYLINE: "Nevaeh"

Θα είμαι ειλικρινέστατος! Αν όταν ξεκινούσα ν’ ακούω αυτή τη μουσική, οι Iron Maiden, οι Metallica, οι Manowar, ή όποιο άλλο συγκρότημα θέλετε, έμοιαζε σε αυτά τα φλωράκια, δυο πράγματα θα ήταν σίγουρα!! 1ον: θα έκανα χαρακίρι στο.. “μόριο” μου (σε εισαγωγικά το έβαλα!!) και θα γινόμουν επίσημα gay και 2ον, θα ήμουν επίσημα λάτρης και υποστηρικτής του Σάκη, της Madonna και τώρα στις μέρες μας του.. Edward!!

Τελικά, σχεδόν ότι κι αν κάνουν τα Αμερικανάκια στις μέρες μας, το κάνουν όσο πιο φλώρικα μπορούν!! Δε μπορώ να το καταλάβω.. αλλά τέλος πάντων! Σημεία των καιρών! Μάλιστα top σχόλιο, σε βίντεο τους στο Internet λέει το εξής: “αυτή η μουσική δημιουργείται στις μέρες μας, επειδή οι Γερμανοί έχασαν το πόλεμο!!”.

Πραγματικά, πέρα από μερικά σημεία που με έκαναν να σαστίσω (πολύ λίγα) και σκέφτηκα μήπως τελικά κι ο Εντουαρντ έχει δόντια και γίνω ρόμπα, το “Nevaeh”, κρίνετε ως απλά αχαρακτήριστο! Και να πεις πως σε ορισμένα από τα 10 κομμάτια δεν υπάρχουν όμορφες στιγμές..

Άρα ταλέντο χωρίς μουσική παιδεία, πραγματικούς ήρωες ως παράδειγμα προς μίμηση, πολύ χρήση play station σε σημείο να το κάψεις, Έντουαρντ.. ισούται με τους Design the Skyline και το “Nevaeh”! Κρίμα!


435