PARKWAY DRIVE: 5+1 τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν από το setlist

TRIBUTE

Οι Parkway Drive, το διάσημο αυστραλιανό metalcore συγκρότημα, μετά από την εκκωφαντική τους εμφάνιση το καλοκαίρι στην Πλατεία Νερού και το αγαπημένο μας Release Festival, επιστρέφουν στην Αθήνα και στο Floyd για μια εκρηκτική εμφάνιση στις 11 Ιουνίου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Γνωστοί για την αδιάκοπη ενέργειά τους και τα δυναμικά τους κομμάτια, υπόσχονται να προσφέρουν στους οπαδούς τους μια αξέχαστη βραδιά. Εδώ είναι τα έξι καλύτερα τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν από το setlist τους:

  1. “Carrion”
    Από το άλμπουμ “Horizons” (2007), το “Carrion” είναι ένας από τους ύμνους των Parkway Drive. Με τα χαρακτηριστικά heavy riffs και την agressive ερμηνεία του Winston McCall, το τραγούδι αυτό έχει καθιερωθεί ως ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του συγκροτήματος και είναι essential για κάθε live τους κατά την γνώμη μου.
  1. “Vice Grip”
    Το “Vice Grip” από το άλμπουμ “Ire” (2015) σηματοδότησε μια στροφή σε πιο ροκ και προσβάσιμους ήχους για τους Parkway Drive. Με τους εμψυχωτικούς στίχους και την εκρηκτική του ενέργεια, αυτό το τραγούδι είναι ιδανικό για να ξεσηκώσει το κοινό σε κάθε συναυλία.
  1. “Wild Eyes”
    Ένα από τα κορυφαία τραγούδια του άλμπουμ “Atlas” (2012), το “Wild Eyes” ξεχωρίζει για το επικό του intro και τη δυναμική συμμετοχή του κοινού στις ζωντανές εμφανίσεις. Αυτό το κομμάτι δεν λείπει ποτέ από τις συναυλίες τους και δημιουργεί πάντα μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, επομένως εύχομαι να μην λείπει ούτε τώρα.
  1. “Bottom Feeder”
    Το “Bottom Feeder” από το άλμπουμ “Ire” είναι ένα από τα πιο δυνατά και agressive κομμάτια των Parkway Drive, που παραπέμπουν αρκετά σε groove metal που είναι και η προσωπική μου λατρεία. Με τα ισχυρά breakdowns και την ανελέητη ενέργειά του, αυτό το τραγούδι είναι απόλυτα αναγκαίο για κάθε live εμφάνιση, προσφέροντας στιγμές απόλυτης έντασης και πάθους.
  1. “The Void”
    Από το άλμπουμ “Reverence” (2018), το “The Void” είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά hits του συγκροτήματος. Συνδυάζοντας μελωδικά στοιχεία με την κλασική δυναμική του metalcore, αυτό το τραγούδι δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για το κοινό, γεμάτη ενέργεια και συναισθηματική ένταση.
  1. “Prey”
    Επίσης από το άλμπουμ “Reverence”, το “Prey” είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει για τη μελωδικότητά του και την έντονη δυναμική του. Με τα πιασάρικα ρεφρέν και την απίστευτη ενέργειά του, το “Prey” είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει το setlist και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους fans.

Με αυτά τα 5+1 τραγούδια, οι Parkway Drive είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο show στην Αθήνα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, ξύλο και φυσικά για να παρακολουθήσετε από κοντά μία από τις μεγαλύτερες εν ενεργεία Metal μπάντες.

See you there!

326

Avatar photo
About Κυριάκος Κωνσταντίνου 39 Articles
Μυημένος στο metal απο μικρή ηλικία έχει καταλήξει σε μία πρόταση που τον χαρακτηρίζει περισσότερο : Dream Theater και τ'άντερα αλεξίπτωτο. Στον ελεύθερό του χρόνο (δηλαδή όταν δεν ακούει Dream Theater) σπουδάζει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και ψάχνει πιο θα είναι το επόμενο live που θα πάει.