COBRA: “To Hell”

Μπάντες από τη Λίμα του Περού δεν είναι κάτι που συναντάει κανείς κάθε μέρα.

Από την άλλη πλευρά, αυτό με το ημερολόγιο να γράφει 2014 και μια νέα κυκλοφορία να ακούγεται σαν demo από την δεκαετία του ‘80 με ξεπερνάει.

Το 2ο άλμπουμ των Περουβιανών περιέχει old school heavy metal σχολής Iron Maiden εποχής “Killers”. Το πιο θετικό σημείο τους είναι ο τραγουδιστής τους Harry El Sucio ο οποίος ειδικά στα ψηλά είναι απολαυστικός. Τι να το κάνεις όμως όταν τα κομμάτια είναι βαρετά; Ποτισμένο στο NWOBHM με Us power και speed metal στιγμές το “To Hell” δεν καταφέρνει να προσθέσει ούτε ένα τόσο δα λιθαράκι στον ογκόλιθο του heavy metal.

Το “Beware My Wrath” είναι το κομμάτι που ξεχώρισα από την δισκογραφική αυτή δουλειά των Cobra οι οποίοι φρόντισαν να παράγουν ένα αποτέλεσμα περισσότερο ως φόρο τιμής στον ήχο που αγάπησαν μεγαλώνοντας με επιτηδευμένη προς αυτή την κατεύθυνση ακόμη και στην παραγωγή. Η αλήθεια όμως είναι πως έχουμε ακούσει πολύ καλύτερες δουλειές ακόμη και από ομοϊδεάτες τους.

Αποκτήστε το σε περίπτωση που έχετε ήδη στην συλλογή σας όλα τα δισκάκια των μεγαθηρίων της σκηνής και της εποχής εκείνης και ακόμη σας περισσεύουν χρήματα.

479