CEREMONIAL: “Ars Magicka” EP

Οι Ceremonial, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θέλουν να εκπλήξουν τον κόσμο με το ορμητικό black/ thrash metal τους. Ναι, καλά…

Χιλιοπαιγμένο black, που ναι μεν είναι όντως “ορμητικό” αλλά ύστερα από την ακρόασή του, το έχει ξεχάσει κιόλας. Και αυτό διότι έχουν υπάρξει τόσοι άλλοι πριν από δαύτους, που οι Ceremonial φαντάζουν ως κάτι παράταιρο και δη, νωχελικά προβλέψιμο.

Όσο για την occult ιδεολογία τους και τη στιχουργική τους υπόσταση, πάλι τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή (ή Παντελίδη) μου. Λες και ο αποκρυφισμός, ο μυστικισμός, ο σκοταδισμός και τέλος πάντων, όλα τα σατανιόλ στοιχεία δεν έχουν υπάρξει ξανά, τους Ceremonial περιμέναμε!

Τέσσερα κομμάτια περιλαμβάνει το “Ars Magicka” EP, τα οποία δεν είναι του πεταματού, αλλά σιγουρότατα δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Προτείνω να κάνετε καμιά θυσία, μπας και ο βελζεβούλης τους φωτίσει και αλλάξουν καριέρα.

497
Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1411 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*