PARTHIAN SHOT: live στο Kookoo Bar

Οι ανερχόμενοι Αθηναίοι progsters Parthian Shot γιορτάζουν τα πρώτα 10 χρόνια τους!

Έχοντας στις βαλίτσες τους το πρόσφατο,πετυχημένο ΕΡ που κυκλοφόρησε από το περιοδικό Metal Hammer τον προηγούμενο Μάιο, μία σειρά από δυνατές εμφανίσεις (με αποκορύφωμα το support στους Fates Warning) και ετοιμάζοντας πυρετωδώς το full length album τους, αποφασίζουν να γιορτάσουν την 10χρονη παρουσία στον χώρο του Ελληνικού Metal με μία συναυλία-party για τους φίλους τους (παλιούς & νέους), με παλιά & νέα κομμάτια, με ειδικό αφιέρωμα στους Queen (καθώς συμπίπτει και με την ημερομηνία θανάτου τους Freddie Mercury) και με SPECIAL GUESTS- έκπληξη από τον ευρύτερο μουσικό χώρο και από το παρελθόν της μπάντας!!!

Oι Parthian Shot θα έχoυν την τιμή να υποδεχτούν τρία opening acts-φίλους,που θα προηγηθούν του set τους:

-Τους εξαιρετικούς Groove Metallers System Decay (https://www.facebook.com/System.Decay.Official), οι οποίοι θα μας δώσουν δείγμα από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως,oνόματι “Gun”!!!

-Tους μελωδικούς Ηard Rockers Pulse-R (https://www.facebook.com/PulseRBandGR), που θα τιμήσουν το event κάνοντας την παρουσίαση της νέας τους δουλειάς, “Until The End”!!

-Και ως έναρκτήριο act οι,γεμάτοι ενέργεια, πιτσιρικάδες Big Bang (https://www.facebook.com/pages/Big-Bang-Official/154292334758844), με σκοπό να προετοιμάσουν τον κόσμο γι αυτό που ακολουθήσει με το γκαζωμένο metal τους!!!

Doors open @ 19:00 (παρακαλούμε την έγκαιρη προσέλευσή σας ώστε να τελειώσε όλο το event σε καλή ώρα για όσους κινούνται με Μ.Μ.Μ, Μετρό κτλ.)

176

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*