BRUTAL TRUTH/ BASTARD NOISE: “Axiom Of Post Inhumanity”

Λοιπόν, για να εξηγούμαι από την αρχή και για γλιτώσω τις γιούχες, ενημερώνω ότι όσοι ψάχνετε για grind πράγματα σε αυτή τη κυκλοφορία ξεχάστε το.

Σε αυτό το split των τεράστιων Brutal Truth με τους noise-άδες Bastard Noise δεν υπάρχει ίχνος μουσικής όπως την ξέρουμε και την αγαπάμε όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, καλά το καταλάβατε. Δεν υπάρχει μουσική με την έννοια του ρυθμού, της μελωδίας και όλων των παρεμφερών. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το “Axiom Of Post Inhumanity” ως drone, ambient ψυχεδελικό δίσκο αλλά όχι. Για 1 ώρα και 45 λεπτά οι καλλιτέχνες παράγουν θόρυβο.

Έχει τύχει να ακούσω αρκετά noise/drone/ambient πράγματα αλλά το “Axiom Of Post Inhumanity” είναι μία κυκλοφορία που δεν ακούγεται ούτε καν στο background ενώ κάνετε άλλα πράγματα. Θα σας κάψει το κεφάλι και είναι κρίμα. Ίσως σαν soundtrack σε μία άρρωστη ταινία τρόπου να μπορούσε να σταθεί. Αλλά σίγουρα δεν προτείνεται για ακρόαση στο σπίτι. Εκτός αν θέλετε να εντρυφήσετε στην ολοκληρωτική έννοια τους θορύβου και των ήχων που μπορούν να παραχθούν με samples και ενισχυτές αν και δεν το νομίζω.

Αυτά τα ολίγα μιας και δεν έχω, ούτε δύναμαι να γράψω κάτι παραπάνω για την συγκεκριμένη κυκλοφορία. Ούτως ή άλλος νομίζω πως σας κάλυψα.

437

Avatar photo
About Νίκος Τόλης 183 Articles
Η ζωή του όλη συναυλίες μουσικές και πάλι πίσω. Από μικρός στα σανίδια, στα backstages και στα dj booths, μετράει πολλές σελίδες μουσικού ρεπορτάζ σε sites, zines, έντυπα και δηλώνει περήφανος συντάκτης στο Rockway από το 2011. Ύστερα από χρόνια περιπλανήσεων στην υφήλιο, διαμένει πλέον στη γενέτειρα του, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το ταξίδι του, πάντα φυσικά μετά μουσικής.