ΙΝΚ: Νέο album

Μετά από ένα μακρύ διάστημα δισκογραφικής απουσίας επιτέλους μπήκαμε σοβαρά στο studio, αλλαγές στην σύνθεση προσωπικά και επαγγελματικά θέματα μας πήγανε πίσω.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να σας δώσουμε ένα πολύ δυνατό album. Ο τίτλος της νέας μας δουλειάς είναι «The Veil», θα αποτελείται από 12 νέα ξενόγλωσσα τραγούδια και ένα ελληνικό.  Το πέπλο θέλει να γίνει ένα καταφύγιο και να σκεπάσει όλες τις προβληματισμένες ψυχές του σήμερα, να σκεπάσει τις κρύες νύχτες  του χειμώνα και να σε ταξιδέψει στα δειλινά του καλοκαιριού…

Στο album  συμμετέχει ο Craig Walker σε δύο εκ των συνθέσεων, ο Johnny Bacolas των Second Coming, o Peter Cornell που αυτή τη στιγμή γράφει τον προσωπικό του δίσκο με τον Dave Abruzzese και έχει το φωνητικό χάρισμα του αδερφού του Chris των Soundgarden, ενώ ήδη συζητάμε και με τον Robert Roth τoυ ιστορικού ψυχεδελικού συγκροτήματος  Τruly. Σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε το video του Desert Son,το οποίο είναι μια νέα σουρεαλιστική αναζήτηση του σκηνοθέτη Σάββα Καραμπαλάση και της 3d Cor στα όρια της μυσταγωγίας. Μέχρι τότε σας περιμένουμε στα live μας με τους Nightstalker στις 12 και 13 Οκτωβρίου σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη..

161