GREAT WHITE: “Ready For Rock N Roll”

Μερικά χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα το 2002, οι Great White είχαν κυκλοφορήσει το άλμπουμ με τον τίτλο “Recover”. 

Ένα άλμπουμ με διασκευές. Τώρα και μέσω της εταιρείας Collector’s Dream Records οι Great White επανακυκλοφορούν το συγκεκριμένο άλμπουμ με διαφορετικό τίτλο, “Ready For Rock N Roll”, και διαφορετικό εξώφυλλο. Βέβαια θα υπάρχει πρόβλημα γιατί τότε ήταν άλλος τραγουδιστής και τώρα είναι ο Terry Ilous και θα υπάρχει μπέρδεμα για το ποιος έχει τα δικαιώματα… αλλά αυτό είναι θέμα της μπάντας και μόνο!

Τα περισσότερα κομμάτια που περιλαμβάνει ο δίσκος είναι της δεκαετίας των ‘80s. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η διασκευή στο κλασσικό The Cult άσμα “Love Removal  Machine”. Δεν το έχουν διαφοροποιήσει και πολύ αλλά το έχουν φέρει σε ένα πιο Rolling Stones μονοπάτι που έχει ενδιαφέρον. Μου άρεσε αρκετά η ερμηνεία του Jack Russell στο “Bitches And Other Women” των Rolling Stones. Άλλες ενδιαφέρουσες στιγμές του “Ready For Rock N Roll” είναι τα πολύ καλά “Again And Again” των Status Quo, το “Burning House Of Love” των X και “Fire And Water” των Free.

Κλείνοντας θα έλεγα πως για τους φανατικούς της μπάντας το δισκάκι αυτό είναι must have! Για τους υπόλοιπους καλό θα είναι να ψαχτούν σε κάτι πιο καινούριο.

491