STEELHEART: "Good 2B Alive"

H συγκεκριμένη κυκλοφορία την παρουσιάζουμε κατʼ εξαίρεση μιας και είναι του 2008 αλλά επειδή μας τίμησε η μπάντα και μας έστειλε το άλμπουμ για κριτική το θεωρούμε τιμή μας να το παρουσιάσουμε.

Στην ουσία είναι το τέταρτο άλμπουμ των STEELHEART της μπάντας του Κροάτη Miljenko Matijevic και δεν θυμίζει καθόλου μουσικά τις εποχές που έγραφαν τους υπέροχους δίσκους την δεκαετία του ʼ90.

Το “Good 2B Alive” είναι αρκετά διαφορετικό αλλά και συνάμα πολύ ενδιαφέρον αφού ο ήχος έχει γίνει πιο hard rock και η φωνή του Michael Matijevic παραμένει δυνατή και περήφανη αλλά δεν έχει καμία σχέση με το rock παρελθόν του γκρουπ.

Εδώ θα βρείτε αρκετές έξυπνες ηχητικές καινοτομίες εμπλουτισμένα με πνευστά και νέες ενορχηστρωτικές ιδέες δηλαδή σύγχρονο και πολυεπίπεδο hard rock, παθιασμένο γεμάτο ένταση από τις ερμηνείες του Michael Matijevic ο οποίος τα τελευταία χρόνια του συνέβησαν πολλά και άτυχα γεγονότα..

Συνοπτικά περιμένουμε και τη νέα δουλειά των ανανεωμένων Steelheart για να δούμε αν το συγκρότημα θα έχει συνέπεια και διάρκεια γιατι με το “Good 2B Alive” ο πήχυς ανέβηκε και περιμένουμενα τον κρατήσουν ψηλά.


479