Συνεχίζεται το σήριαλ με τον ΒIlly Ward και τους BLACK SABBATH

Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό το σήριαλ ανάμεσα στους  BLACK SABBATH και τον Βill Ward.

Μετά λοιπόν την πρόσφατη ανακοίνωση της μπάντας ότι βγήκαν προσωρινά οι φωτογραφίες του Bill Ward από την επίσημη ιστοσελίδα BlackSabbath.com  ύστερα από  την απαίτηση του δικηγόρου του Bill Ward, ο θρυλικός ντράμερ αντεπιτίθεται με νέα ανακοίνωση του, που λέει τα εξής:

“Διάβασα την δήλωση που έκανε ο Geezer και από σεβασμό στη συναυλία του Birmingham ήθελα να περιμένω 24 ώρες πριν κάνω αυτή την ανακοίνωση όπου…
– Είχα ειδοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ ότι είχα πρόβλημα με το συμβόλαιο.
– Το είπα  δημόσια για να το μάθουν και οι οπαδοί ότι υπάρχει πρόβλημα. Τα μέλη του συγκροτήματος, σταμάτησαν να μιλάνε μαζί μου εδώ και κάποιο καιρό με μόνη εξαίρεση το γράμμα του Tony για τα γενέθλια μου.
– Στην δήλωση μου πριν λίγες μέρες, δήλωσα ανοικτά  ότι θα έπαιζα στη συναυλία του Birmingham δωρεάν. Δεν είχα πρόβλημα,  είτε για φιλανθρωπία είτε όχι.
– Η αμοιβή μου για το Download δεν ήταν υπερβολική. Πιο πρόσφατα, όταν   διαπραγματευόμασταν μόνο για τα Download, Birmingham και Lollapalooza τότε είπα στον δικηγόρο μου ότι θα δεχόμουν τη μικρή αμοιβή που μου πρόσφεραν για το Download, αλλά υπήρχαν κάποια άλλα μέρη της προσφοράς που δεν ήταν ικανοποιητικά.
Θα συνεχίσω να είμαι ειλικρινής και γεμάτος με σεβασμό προς το συγκρότημα και τους οπαδούς”.

211