SETH: “La Morsure du Christ”

ALBUM

Είδος: Black metal
Εταιρία: Season of Mist
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Μαΐου 2021

Οι Seth προέρχονται από τη Γαλλία και το “La Morsure du Christ” αποτελεί την έβδομη δισκογραφική τους κυκλοφορία. Σύμφωνα με τη μπάντα, είναι η “συνέχεια” του ντεμπούτο τους “Les Blessures de l’âme” (1998), το οποίο τυγχάνει να είναι η πρώτη γαλλική black metal κυκλοφορία με στίχους στην μητρική τους γλώσσα. Το εξώφυλλο του “La Morsure du Christ” που μεταφράζεται ”το δάγκωμα του Χριστού” απεικονίζει την πυρκαγιά στη Παναγία των Παρισίων του 2019 και συμβολίζει το τέλος της χριστιανικής βασιλείας.

Το “La Morsure du Christ” είναι απίθανα εθιστικό και χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες δισκογραφικές κυκλοφορίες για το 2021 στο χώρο του black metal. Πολύ ποιοτική τόσο συνθετικά όσο και τεχνικά. Η μουσική παραγωγή είναι αψεγάδιαστη και η μίξη απίθανη. Η χρήση τόσο των πλήκτρων όσο και των μουσικών εφέ είναι σε σωστή αναλογία (όχι υπερβολική χρήση), με βάση τα μουσικά μου γούστα, απογειώνοντας το συνολικό αποτέλεσμα του άλμπουμ.

Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές και τη δισκογραφική κυκλοφορία τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε είναι θετικά προσκείμενος στο χώρο του extreme metal. Πιο συγκεκριμένα, τα Sacrifice de Sang και Ex- Cathédrale είναι εκπληκτικές συνθέσεις και αντικατοπτρίζουν την μουσική αρτιότητα των Seth.

Tracklist:

  1. La Morsure du Christ (05:54)
  2. Métal Noir (04:55)
  3. Sacrifice de Sang (06:25)
  4. Ex-Cathédrale (06:49)
  5. Hymne au Vampire (Acte III) (07:25)
  6. Les Océans du Vide (07:05)
  7. Le Triomphe de Lucifer (05:57)

Site : http://www.innomineseth.fr/
Twitter : https://twitter.com/SETHblackmetal
Instagram : http://instagram.com/sethblackmetal/
Facebook : https://www.facebook.com/innomineseth

570

Avatar photo
About Γεώργιος Παντατοσάκης 16 Articles
Η μουσική είναι το καταφύγιο μου, η κιθάρα είναι η ερωμένη μου και οι stand my ground το πάθος μου