LOW- FI: “LOW- FI” EP

Δε περίμενα πως ο πιο φρέσκος ήχος που άκουσα τελευταία θα έρχονταν απ’ την Ιταλία! Οι δίδυμοι αδερφοί Alessandro και Adriano κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP γεμάτο indie ρυθμούς που θα ζήλευαν τα groupάκια που κατακλύζουν τις pubs του Λονδίνου!

Πιασάρικα και δυναμικά riffs μαζί με εμπνευσμένους στίχους συνθέτουν το τοπίο του πρώτο τους μουσικού τέκνου, που διόλου low είναι! Κομμάτια όπως το Garage Floor που ανοίγει το EP και το Wrongness με την urban ατμόσφαιρα τους απογείωσαν το Κυριακάτικο πρωινό μου, ενώ το No morningδεν άργησε να γίνει το αγαπημένο μου! To The White Laneαποπνέει μια ρετρό αίσθηση, ενώ το τελευταίο κομμάτι “Something”, είναι τόσο καινοτόμο και πρωτότυπο που το ταλέντο των Ιταλών ξεχειλίζει απ’ τα ηχεία μου!

Μπορεί ν’ αναρωτιέστε ˙ “Τόσος ενθουσιασμός πια για μια indie μπάντα απ’ την Ιταλία;” Κι όμως οι “Low- Fi” είναι ότι πιο ωραίο έχω ακούσει τελευταία από μια μπάντα που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα! Με ήχο επαγγελματικό και μεστωμένο σα να κυκλοφορούν το 3ο album της καριέρας τους κι όχι το πρώτο τους EP, είναι η καλύτερη πρόταση που έχω καθώς ο χειμώνας παλεύει να ξεθωριάσει για να δώσει τη θέση του στην πολυπόθητη άνοιξη! Τα τραγούδια των LowFiείναι το soundtrack που θέλω γι αυτή τη στιγμή!

Φιλίππα Δημητριάδη

714