WHEELRUNNER: "Βloodpaint"

Η ευχάριστη έκπληξη από την Ελλάδα στο χώρου του sleaze και γενικότερα του hard rock ακούει στο όνομα των WHEELRUNNER που κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο “Βloodpaint“.

Oι φίλοι των Motley Crue, Kiss, Rods, LA Guns, Crash Diet και γενικά του “βρώμικου” ή “αλήτικου” σκληρού ροκ ήχου θα ενθουσιαστούν με την συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Στο “Bloodpaint” υπάρχουν εκπληκτικά τραγούδια όπως τα “On Fire“, “Cold Blood“, το αγαπημένο μας “Made of Sin and Pleasure” με το υπέροχο ρεφραίν ενώ το “Natural Born Rocker” (μας θύμισε λίγο Cult) απέδειξε ότι εκτός από άγρια φωνητικά και δυνατές κιθάρες οι WHEELRUNNER γράφουν και τρομερές μελωδίες.

Πολύ καλά επίσης είναι και τα τραγούδια “Street Child” (επηρεασμένο φωνητικά από τον Axl) και η μελαγχολική μπαλάντα “Α Walk Through The Rain“.

Μοναδικό αδύναμο σημείο η παραγωγή και ειδικά στα τύμπανα όπου ξεπερνιέται όμως από την ενέργεια που εκπέμπει το γκρουπ.

Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια τόσο στη μπάντα όσο και στη Emotion Art Music που τους στηρίζει με συνέπεια και πίστη και ευχόμαστε να συνεχίσουν δυναμικά με ακόμη περισσότερη ροκ ενέργεια.


526