ICE WAR: “Dream Spirit” EP

Για μια κασέτα με δυο κομμάτια και μια διασκευή δεν έχω να πω πολλά, όπως και δεν χρειάστηκε να την ακούσω και δεύτερη φορά για να με πείσει να την ξανακούσω.

Δεν ξέρω ποιος έπεισε τον κύριο Jo (Capitalicide) Galipeau να δημιουργήσει αυτό το One Man Band αλλά μάλλον είχε μεγάλες βλέψεις σε σχέση με την μηδενική του έμπνευση.

Η κασέτα έχει δυο κομμάτια δικά του και μια διασκευή των Running Wild (“Chains and Leather”). Η παραγωγή, εν έτη 2016,  είναι κάκιστη (μάλλον πάει να το παίξει True Metal ο τύπος), όλα τα όργανα ακούγονται σαν να είναι ακούρδιστα και τα φωνητικά του είναι μεν καθαρά αλλά τα φάλτσα του είναι καλύτερα κι από του Φραντζέσκου.

Η έμπνευση των δυο δικών του κομματιών είναι από μηδενική έως σχεδόν ανύπαρκτη, είναι flat, ρηχή κι απελπισμένη. Θα αναφέρω κάποιες επιρροές που έπιασε το αυτί μου αλλά δεν τους φτάνει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι. Είναι σαν να προσπαθεί να αντιγράψει τα πρώιμα Brocas Helm και Slough Feg αλλά, ούτε καν….

Κασέτα που μπορεί να την βρεις απούλητη σε κανα πάγκο στο μοναστηράκι εύκολα…

473

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.