STONEMAN: “Human Hater”

Οι ίδιοι λένε πως παίζουν black metal με gothic στοιχεία. Επίσης φέρονται και ως dark metal από ότι διάβασα κάπου. Sorry που θα σας το χαλάσω παιδιά, αλλά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε!

Οι Stoneman επιδίδονται σε industrial metal ρυθμούς με goth διάθεση και ατμόσφαιρα. Black πινελιές υπάρχουν, αλλά ανεπαίσθητες και άνευ ουσίας. Σκεφτείτε τους Deathstars να τζαμάρουν μαζί με τους Moonspell και τους Death SS, για να έχετε μια καλύτερη εικόνα. Εφόσον ξεκαθαρίσαμε τι παίζουν, πάμε στην ουσία. Το “Human Hater” είναι ένας groovy δίσκος με αρκετές καλές στιγμές και δική του άποψη. Δεν πρωτοτυπεί αλλά ακούγεται πολύ ευχάριστα από την αρχή έως το τέλος. Το μόνο κακό είναι πως, σε σημεία, θυμίζει αρκετά άλλες μπάντες. Για παράδειγμα, το “Trail of Destruction” φέρνει πολύ σε Lake of Tears, ενώ το “Sugar Mama” σε 69 Eyes. Παρόλα αυτά τα “Zombie Zoo”, “Suicide is a Suicide”, “White Star” και “Let the Beast Come In” δίνουν ένα καλό πάτημα για θετικά σχόλια σε ότι αφορά την κυκλοφορία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως περιοδεύον ως support των Tiamat. Επίσης δε μιλάμε και για “χτεσινή” μπάντα! Το “Human Hater” αποτελεί το τρίτο full length album των Ελβετών Stoneman! Προτείνεται σε όσους έχουν λιώσει το “Termination Bliss” των Deathstars και το “Panic” των Death SS.

ΥΓ Εντάξει, το όλο σκηνικό με τις πεντάλφες δε θα το σχολιάσω, αλλά δε γίνεται να μην αναφέρω το ότι το nickname του τραγουδιστή είναι Mikki Chixx (σας θυμίζει κάτι;)

560

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1393 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.