MELLOWTOY: “Lies”

Πες μου ψέματα…

Τέταρτη δουλειά για τους εξ Ιταλίας Mellowtoy και παρότι φαίνεται να έχουν δουλέψει αρκετά, το αποτέλεσμα είναι συμπαθές μεν, αλλά δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει από άλλες, καλύτερες ενδεχομένως, μπάντες που επιδίδονται σε modern melodic metalcore.

Σε σημεία φέρνουν στο νου τους, κάποτε εξαιρετικούς, Shadows Fall, μιας και τα λογής ξεσπάσματά τους έχουν μια ευχάριστη δόση deathcorίλας, the “φλώρικη” kind, ενώ μια αύρα Pro Pain κάνει την εμφάνισή της αραιά και που, αλλά και αυτή σίγουρα δεν είναι αρκετή να απογειώσει το “Lies”.

Groovy ρυθμοί, δυναμικά κουπλέ, μελωδικά ρεφρέν και ούτω καθεξής. Τίποτα το καινούριο και σίγουρα αρκετά χιλιοειπωμένο. Όχι κακό βέβαια, αλλά σαν album δεν προορίζεται για ποικίλες ακροάσεις. Φιλότιμο μεν, με ενδιαφέρουσες στιγμές, αλλά ως εκεί, μιας και δε μιλάμε για κάτι το ιδιαίτερο.

661

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.