L.R.S: “Down To The Core”

Οι L.R.S. είναι μια νέα μελωδική ροκ/AOR μπάντα, που και αυτή είναι στο roster της Frontiers Records, και αποτελείται από τους Tommy La Verdi (21 GUNS), Josh Ramos (THE STORM, HARDLINE ) και Michael Shotton (VON GROOVE).

Η αρχική ιδέα ήταν να φέρει πίσω στο κοινό το εκπληκτικό φωνητικό ταλέντο του Tommy La Verdi, έναν τραγουδιστή που ήρθε στην προσοχή των AOR-άδων για το καταπληκτικό ντεμπούτο των 21 GUNS, “Salute” το 1992, και με την προσθήκη και των άλλων δυο καταξιωμένων μουσικών, του κιθαρίστα Josh Ramos και του drummer Michael Shotton, πήρε σάρκα και οστά! Η πολύτιμη βοήθεια του εκπληκτικού Alessandro Del Vecchio ( HARDLINE ) στη θέση του παραγωγού παρουσιάζεται στο εκπληκτικό ντεμπούτο των L.R.S.

“Ένιωσα τιμή όταν ο Serafino Perugino, ο πρόεδρος της Frontiers Records, μου πρόσφερε την ευκαιρία να επιστρέψω στα μουσικά δρώμενα και να συνεργαστώ με ανθρώπους που σέβομαι καλλιτεχνικά”, λέει ο Tommy La Verdi και ο Josh Ramos προσθέτει: “Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τον Alessandro. Γνωριστήκαμε πρώτα μέσω e-mail και στη συνέχεια, όταν τον συνάντησα ήταν σαν τον ξέρω χρόνια!”.

Το άλμπουμ ξεκινάει με τo παλιομοδίτικο AOR άσμα “Our Love To Stay”. Αυτή είναι η τέλεια εισαγωγή και σίγουρα το τέλειο ορεκτικό για το τι θα επακολουθήσει! Αποτελείται από έναν υπέροχο up-tempo ρυθμό, ωραίες ενορχηστρώσεις και μια φανταστική μελωδία ότι πρέπει για το καλοκαίρι που έρχεται! Στο “Living For A Dream” συναντάμε τα υπέροχα πλήκτρα του Alessandro Del Vecchio, ένα cool riff-ακι και, ξανά, μια πολύ ωραία μελωδία. Το “I Can Take You There είναι ένα πολύ καλό και mid-tempo ενώ στο “Shadow Of A Man” συναντάμε τα πρώτα west coast στοιχεία. To “Be Your Man” είναι αυτό που αποκαλούμε highlight! Περιλαμβάνει μια γλυκιά μελωδία, όμορφες ερμηνείες και φανταστικές ενορχηστρώσεις! Τα “Down To Core” και “Waiting For Love” είναι και τα δυο up-tempo και βγαλμένα από την δεκαετία των 80’s.

Αρκετά εντυπωσιακό άλμπουμ! Τρεις σπουδαίοι μουσικοί μαζί με την ελίτ της σημερινής melodic rock σκηνής σαν rhythm section (Nicola Mazzucconi μπάσο, Anna Portalupi μπάσο και Jamie Browne) και, φυσικά, το μαγικό άγγιγμα του ισχυρού Alessandro Del Vecchio και έχουμε ένα πραγματικό AOR διαμαντάκι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από κάθε φανατικό οπαδό αυτής της σκηνής!

507