URIAH HEEP: Νέο official video μέσα από το επερχόμενο “Chaos & Colour”

Οι θρυλικοί Uriah Heep επιστρέφουν με νέο full length.

Τίτλος του θα είναι “Chaos & Colour” κι αναμένεται στις 27 Ιανουαρίου μέσω της Silver Lining Music.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Hurricane”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Chaos & Colour”:

  1. Save Me Tonight
  2. Silver Sunlight
  3. Hail The Sunrise
  4. Age Of Changes*
  5. Hurricane
  6. One Nation, One Sun
  7. Golden Light
  8. You’ll Never Be Alone
  9. Fly Like An Eagle
  10. Freedom To Be Free
  11. Closer To Your Dreams*
  12. Save Me Tonight (Demo)**

*CD and digital only
**Deluxe CD only