KISSIN’ DYNAMITE: Νέο single μέσα από το ολοκαίνουριο “Back With A Bang”

2 χρόνια μετά το “The End Of The Road”, οι Kissin’ Dynamite επέστρεψαν με το νέο, όγδοο κατά σειρά album τους.

Τίτλος του θα είναι “Back With A Bang” και κυκλοφορεί σήμερα, 5 Ιουλίου μέσω της Napalm Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official audio για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Back With A Bang”:

“Back With A Bang”
“My Monster”
“Raise Your Glass”
“Queen Of The Night”
“The Devil Is A Woman”
“The Best Is Yet To Come”
“I Do It My Way”
“More Is More”
“Learn To Fly”
“When The Lights Go Out”
“Not A Wise Man”

Kissin’ Dynamite are:
Hannes Braun – vocals
Ande Braun – guitar
Jim Müller – guitar
Steffen Haile – bass
Sebastian Berg – drums