ENGLISH DOGS: “The Thing With Two Heads”

Το λέει η ψυχούλα τους…

Μπορεί το σχήμα να ξεκίνησε το 1981, μπορεί να κυκλοφόρησε μνημειώδεις crossover δίσκους, μπορεί να έχει κάθε δικαίωμα να επαναπαυτεί στις δάφνες του παρελθόντος, αλλά όχι (καργιολάκι)! Επιστρέφουν, με τον Addie Bailey στα φωνητικά, και διδάσκουν το “ο παλιός είναι αλλιώς”.

Punk, thrash, crossover κτλ κτλ, συστατικά που πάντα χαρακτήριζαν τους English Dogs, μπολιάζουν τον ήχο του “The Thing With Two Heads”, μια δουλειά που θα εκτιμήσουν σίγουρα οι fan, μιας και ουσιαστικά μιλάμε για μια επιστροφή 20 σχεδόν χρόνια μετά το τελευταίο full length της μπάντας.

Προτείνεται κυρίως σε old schoolάδες, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί μονόδρομο, μιας και ο το group δεν αποποιείται το ηχητικό παρόν της σκηνής.

Μαζί με τον Bailey, βρίσκονται οι Andrew “Pinch” Pinching (ιδρυτικό μέλος των English Dog και μέλος των The Damned από το 1999) και Gizz Butt (κιθαρίστας της μπάντας από το 1984 και μετά), όπως επίσης και οι “νέοι” Craig Christy (μπάσο) και Ryan Christy (κιθάρα).

Το “The Thing With Two Heads” θα σε κρατήσει στην τσίτα και θα καραγουστάρεις. Σίγουρα δε θα εκπλαγείς (λογικό), αλλά θα το ευχαριστηθείς.

473

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.