Solarmonkeys + Bombing The Avenue: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο Six Dogs

Solarmonkeys + Bombing The Avenue
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 21:00
Είσοδος 3 ευρώ

Μετά από ένα μακρύ διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις, οι Solarmonkeys ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη, πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους. Την «καταστροφή» θα ξεκινήσουν, οι πολλά υποσχόμενοι, Bombing The Avenue, μια μπάντα που θεωρείται «a must see» από πολλούς οπαδούς του σκληρού ήχου.
Οι Solarmonkeys δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2011. Το ενδιαφέρον τους, εξ’ αρχής ήταν να δουλέψουν αποκλειστικά πάνω σε δικό τους υλικό, με συνθέσεις που βασίζονται σε rock φόρμες και ήχο που φλερτάρει με αυτόν της σκηνής του Seattle, την περίοδο της έκρηξης του grunge, αναμεμειγμένο με πλήκτρα και ηλεκτρονικά στοιχεία. Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο single τους με τίτλο “Inside your head” ενώ τον Ιούλιο το δεύτερο με τίτλο “Momma’s son”. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο όπου τελειώνουν τις ηχογραφήσεις για το επερχόμενο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

https://www.facebook.com/solarmonkeys
http://www.youtube.com/Solarmonkeys
http://www.reverbnation.com/solarmonkeys

Oι Bombing The Avenue είναι ένα progressive/heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και από τότε έχουν εμφανιστεί στα περισσότερα «rock» μαγαζιά της Αθήνας, το Schoolwave και άλλα φεστιβάλ, εξελίσσοντας διαρκώς την live παρουσία και τον ήχο τους. Έχουν παίξει ως support σε μπάντες όπως οι: Brotherhood of Sleep, Semen of the Sun και Truckfighters. Στο ενεργητικό έχουν ένα ΕP με έξι κομμάτια και έχουν ξεκινήσει ήδη τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι.

https://www.facebook.com/BombingTheAvenue?ref=ts&fref=ts

169

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*