NITERAIN: “Crossfire”

Πριν βάλεις το “Crossfire” να παίξει, πάρε τηλέφωνο τους πιο glam φίλους σου, πες τους να σου δανείσουν τον αφρό για να φτιάξεις αφάνα τα μαλλιά σου και να φέρουν τις πιο sleazy κοπέλες της παρέας.

Άνοιξε καμιά εικοσαριά μπύρες να υπάρχουν, σκίσε το παντελόνι σου (στο γόνατο ανόητε, όχι στον καβάλο), κότσαρε και καμία μπαντάνα στο κεφάλι, και είσαι έτοιμος…

Γνήσια παιδιά των Motley Crue (κάτι το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ισχύει και κυριολεκτικά…), κάνουν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους, έχοντας ήδη παίξει support σε συγκροτήματα όπως L.A. Guns, Crashdiet, The 69 Eyes etc.

Γενικά δεν είναι κακοί, αλλά η αλήθεια είναι πως οι επιρροές τους είναι τόσο εμφανείς, που περισσότερο φέρνουν σε tribute μπάντα. Βέβαια οι διάσπαρτες μοντερνιές στον ήχο τους, τους σώνει από το φτυάρι, ενώ το χεράκι του Ronni Le Tekro (TNT) έχει βοηθήσει αρκετά σε ότι αφορά το ηχητικό αποτέλεσμα.

Αρκετά ευχάριστο δισκάκι για “χαλί” σε glam συνευρέσεις, χωρίς όμως να έχει πολλά περιθώρια για κομπλιμέντα, εκτός και εάν το “μου θυμίζεις το τάδε ή το δείνα σχήμα” αποτελεί θετικό στοιχείο…
Ενδιαφέρουσες στιγμές τα “Bad Girl”, “Dirty”, “She Said Go” και “Hey Baby”

439

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.