SAMSARA BLUES EXPERIMENT: “Live at Rockpalast”

Εκεί που περιμέναμε ότι οι Γερμανοί κοινωνοί της μαστούρας, θα κυκλοφορήσουν το διάδοχο του “Revelation and Mystery” (2011), μας έρχεται τώρα μια live κυκλοφορία, η οποία βέβαια έχει τη σημασία της για την μπάντα.

Πρόκειται για την ηχογράφηση του live performance των Samsara Blues Experiment στη Γερμανική τηλεόραση και στην θρυλική εκπομπή “Rockpalast”.

To γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο τηλεοπτικό δίκτυο WDR στις 24 Οκτωβρίου του περασμένου έτους και οι Samsara αποφάσισαν να το εγκλωβίσουν σε συχνότητες και να το απελευθερώσουν σε μορφή CD 500 περιορισμένων αντιτύπων.

Έτσι, όσοι είστε αρκετά “πρεζάκηδες” τσακιστείτε στο site της Electric Magic Records και παραγγείλετε το.

Ο ήχος είναι πολύ όμορφος ακριβώς όπως ήταν στο An Club τις προάλλες και σε βάζει κάπου στο κέντρο ενός υγρού υπογείου και κλείνοντας τα μάτια ταξιδεύεις σε παράλληλα σύμπαντα.

Περιέχει κομμάταρες όπως τα “Center of the Sun”, “Army of Ignorance” και “Into The Black”, έχοντας ως έξτρα δωράκι την ακουστική εκτέλεση του “Singata Mystic Queen”.

Λιχουδιά φοβερή για τους συλλέκτες και οπαδούς τους, οι υπόλοιποι θέλουμε κάτι καινούργιο στα αυτιά μας!
 

497

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.