CHILDREN OF BODOM: δείτε το trailer για το νέο δίσκο

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο νέος δίσκος των Children of Bodom θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα έχει τίτλο “Halo of Blood”.

Δείτε παρακάτω το trailer όπως και το εξώφυλλο και το tracklist για το νέο album…

01. Waste of Skin
02. Halo of Blood
03. Scream for Silence
04. Transference
05. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
06. The Days are Numbered
07. Dead Man’s Hand on You
08. Damage Beyond Repair
09. All Twisted
10. One Bottle and a Knee Deep