FM ''Back In The Saddle''

Το πολυαγαπημένο συγκρότημα των εξαίσιων Βρεττανών FM κυκλοφόρησαν σε περιορισμένες κόπιες (1500 αντίτυπα) το dvd “Back In the Saddle” βιντεοσκοπημένο τον Οκτώβριο του 2007 από το Firefest IV (Nottingham Rock City).

Το γκρουπ πρωτοξεκίνησε το 1984 και στις αρχές άνοιγε τα live μεγάλων ονομάτων της ροκ (Gary Moore, Tina Turner, Foreigner, Magnum).

Φοβερή απόδοση από τον Steve Overland (κιθάρα,φωνή) και την παρέα του, τους Merv Goldsworthy (μπάσο), Pete Jupp (ντραμς), Andy Barnett (κιθάρα) και Jem Davis (πλήκτρα).

Καταπληκτικά μελωδικά hard rock κομμάτια από τους FM όπως τα “Bad Luck“, “Only The Strong Survive“, “All Or Nothing“, “Breathe Fire”, “That Girl”, “Blood And Gasoline”, πολύ καλή η διασκευή στο τραγούδι των C.C.Revival “I Heard It Through The Grapevine” καθώς και τα υπόλοιπα σπουδαία τραγούδια των FM που βρίσκονται στο “Back In the Saddle”.

H συνέντευξη που συνοδεύει το dvd είναι ενδιαφέρουσα ενώ η συναυλία έχει καταγραφεί και στο cd που βρίσκεται στο πακέτο του “Back In The Saddle”.

Φώτης Μελέτης

445