ANGEL KING: “World of Pain”

Υπάρχουν το λιγότερο δυο γνώμες πάντα για ένα θέμα. Η μία λέει πως τις φίλες μου τις βλέπω πάντα ως τέτοιες και η άλλη που λέει ότι σε ακραίες συνθήκες, π.χ αν ξέμενα με κάποια από αυτές για την υπόλοιπη μου ζωή σε κάνα ξερονήσι, θα καταλήγαμε αλλιώς.

Χμ.. ναι και ακρίδες θα έτρωγα σε ακραίες συνθήκες επιβίωσης, αλλά τώρα που το σκέπτομαι.. και στη σκέψη μόνο μου φαίνεται αηδιαστικό!

Συμπέρασμα. Δε πρέπει να διαλέγουμε ακραίες συνθήκες μόνο, ώστε να καταλήξουμε σε μία και άποψη ή έστω να μιλάμε με υποθέσεις για κάτι που ίσως συμβεί, όπως να πέσει μετεωρίτης, να μας κατακτήσουν εξωγήινοι κ.τ.λ. Άρα και στη μουσική δε θέλω να λέω ότι αυτό το άλμπουμ είναι καλό, αν όμως δεν είχα τι άλλο ν’ ακούσω, ή με είχαν βάλει σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο, με είχαν δέσει και για τιμωρία με εξανάγκαζαν ν’ ακούω για 3 μέρες σκυλάδικα της εθνικής Αθηνών-Λαμίας!

“World of Pain” λοιπόν και οι Σουηδοί που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει το ρόλο τον Αμερικανών 80s Sleaze/Glam/Heavy Rock μουσικών, μας δίνουν το ντεμπούτο τους, το οποίο δεν είναι κακό αν, όπως είπα και παραπάνω, δεν έχω τίποτα άλλο καλύτερο ν’ ακούσω! Υπάρχουν όμορφα κομμάτια όπως το “She wants to be loved” για παράδειγμα, αλλά πέρα από τη καλή διάθεση της μπάντας και τη καλή προσπάθεια της, θα πρέπει ν’ ακούσω κάτι παραπάνω από αυτά τα 10 κομμάτια του “World of Pain” ώστε να με κάνουν οπαδό τους!

Στα συν, η πολύ καλή φωνή του τραγουδιστή τους Lazzy G και η όλη παραγωγή. Όσοι λοιπόν γουστάρετε παραλία, απογευματάκι, κασσετοφωνάκι (cd player για τους νεότερους) και μπυράκια, είναι μια καλή επιλογή!

619