DEAD ICONS: “Condemned”

Μόλις ανακάλυψα άλλη μια μπάντα που θέλω οπωσδήποτε να δω live. Δεν μου πήρε και πολύ ώρα για να το καταλάβω. Μισή ωρίτσα πάνω κάτω, όσο διαρκεί και η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των Dead Icons με τίτλο Condemned”. Δεν μιλάμε για κάτι πρωτοποριακό εδώ πέρα αλλά για καλοπαιγμένο και άκρως πωρωτικό hardcore στο ύφος των Integrity, Terror, Hatebreed και πάει λέγοντας.

Κάτι παραπάνω από καλοπαιγμένο θα έλεγα μια και τα κομμάτια είναι αξιόλογα και τα καλά riffs δίνουν και παίρνουν στο σύνολο του δίσκου. Οι Dead Icons επιταχύνουν εκεί που πρέπει, γκρουβάρουν όποτε χρειάζεται και έχουν και τα απαραίτητα beat-downs που όλοι αγαπάμε όταν είναι μετρημένα και δεν βασίζεται σε αυτά όλος ο δίσκος.

Χωρίς φλυαρίες, οι Dead Icons μας προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία να νοσταλγήσουμε το καλό hardcore/metalcore και να κουνήσουμε το κεφάλι μας αυθόρμητα στους ήχους του Condemned”. Για να πειστείτε ακούστε τα Folding Aces”, Vultures”, Hourglass”, Everything Has A Price” και το πιο old-school “The Curse” και πάμε όλοι μαζί στο pit!


400

Avatar photo
About Νίκος Τόλης 183 Articles
Η ζωή του όλη συναυλίες μουσικές και πάλι πίσω. Από μικρός στα σανίδια, στα backstages και στα dj booths, μετράει πολλές σελίδες μουσικού ρεπορτάζ σε sites, zines, έντυπα και δηλώνει περήφανος συντάκτης στο Rockway από το 2011. Ύστερα από χρόνια περιπλανήσεων στην υφήλιο, διαμένει πλέον στη γενέτειρα του, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το ταξίδι του, πάντα φυσικά μετά μουσικής.