HAMMER KING: "Poseidon Will Carry Us Home"

Ο Οκτώβριος μας άφησε μια γλυκιά γεύση μέσα από την τρίτη κυκλοφορία των Γερμανών Hammer King που την ονόμασαν “Poseidon Will Carry Us Home”.

True Heavy Metal μουσικές με μια ωμή νοσταλγία της χρυσής εποχής. Tunes επηρεασμένα από τους Running Wild, τους Warlord, τους Manowar και τους Blind Guardian υπογεγραμμένα με την προσωπική πινελιά της γερμανικής τετράδας. Δώδεκα τεμάχια που καλύπτουν ανεπιφύλαχτα τους απαιτητικούς ακροατές του ιδιώματος με μελωδικές συνθέσεις και riff γεμάτα ζωντάνια και ξεσηκωμό. Οι συνθέσεις του φέρνουν το παλαιομοδίτικο ύφος του Heavy Metal στο παρόν και σε συνδυασμό με την υπέροχη παραγωγή του εκ-μοντερνίζουν τον True όρο των Hammer King.

Ατελείωτα riff και solo από τις εξάχορδες των Gino και Titan Fox V που θα τα χαρακτήριζα ως 5άστερα. Εναλλασσόμενες δισολίες που μάχονται για το “αληθινό” αυτής της μουσικής και σε συνδυασμό το μπάσο του K.K. Basement και τα τύμπανα του Dolph A. Macallan δημιουργούν έναν καταπληκτικό κλασικό Heavy Metal δίσκο.

Μια πανέμορφη δουλειά που μπαίνει κατευθείαν στα top του 2018 και μπαίνει επίσης και στην λίστα των “θέλω να τους δω live”.

485

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.