VONAVIBE: “Locked Up”

EP

Είδος: Hard Rock
Δισκογραφική: Ανεξάρτητη Κυκλοφορία
Ημ. Κυκλοφορίας: 6 Νοεμβρίου 2021

Μια μπάντα που ιδρύθηκε το 2016 (κυκλοφορώντας το EP “Vol. I”), νικήτρια διαγωνισμών τύπου “Battle of the Bands” και πολύ – πολύ άτυχη. Ο λόγος για τους Ελληνοκαναδούς hard rockers Vonavibe οι οποίοι λίγο πριν τη δημιουργία του πρώτου full length της, είδε τον frontman της, τραγουδιστή / κιθαρίστα Dyon, να καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το EP της αναφοράς, το “Locked Up” είναι προϊόν της πανδημίας και των lockdown, μια κίνηση που ακολουθήθηκε από πάμπολλες μπάντες και αποτελεί προπομπό του debut LP που προορίζεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς. Δεν περιέχει κάποιο νέο κομμάτι από την μπάντα αλλά τρείς διασκευές στα “Mad World” (Tears For Fears) (μαζί με μια άψογα εκτελεσμένη ορχηστρική version), “Bleed It Out” (Linkin Park) και “Blinding Lights” (The Weeknd).

Πολύ καλές οι εκτελέσεις, τα κομμάτια ανάγονται στο χώρο του hard rock και το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο με τους Vonavibe να τα έχουν προσαρμόσει απόλυτα στο ύφος τους. Ο ήχος είναι τέλειος και κάνει τα κομμάτια να ακούγονται με την αισθητική του 2021.

Συνοπτικά, ένα πολύ καλό τεμάχιο που οι φίλοι του ευρύτερου rock θα το συμπαθήσουν. Θα αναμένω την full length δουλειά μιας που πήραν πάλι μπρος τα πράγματα.

Facebook: https://www.facebook.com/Vonavibe

820

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1163 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.