THE DEAD DRANKS: “Nightwalking”

ALBUM

Είδος: Garage punk rock
Εταιρία: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Δεκεμβρίου 2021

Καταρχάς τι όμορφο εξώφυλλο!

Οι Dead Dranks επανέρχονται 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους με το νέο τους album “Nightwalking” και απευθύνονται στους φίλους της μουσικής που έχουν ψηλά τους Nomads, τους Last Drive και τους Dubrovniks.
Γκαραζάδικο punk rock που βρίθει ρομαντισμό και αισιοδοξία και θέτει εαυτόν στη λίστα με τα feelgood ακούσματα μου.

Οι τέσσερις rock ‘n’ rollers κάθισαν δίπλα στον Γιώργο Παυλίδη στο Ηχοβρύχιο και κατέληξαν σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που πραγματικά δεν ζηλεύει τίποτα σε αντίστοιχες του εξωτερικού. Επιτέλους, να δοθεί λίγος χώρος στο μπάσο…
Τα τραγούδια ρέουν το ένα μέσα στο άλλο, δημιουργώντας άρρηκτο δεσμό μεταξύ τους και διευκολύνοντας μια συνεχή ακρόαση. Σημαντικό στοιχεία για έναν δίσκο να μπορείς να τον ακούς ολόκληρο χωρίς να νιώθεις την ανάγκη να προχωρήσεις κάποιο κομμάτι πιο γρήγορα. Όμορφες μελωδίες, up tempo riffs, σε μια ατμόσφαιρα noir που δένει απόλυτα με το κόμικ εξώφυλλο.

Πρώτος έρωτας το “Memories of black” με τον γάργαρο ρυθμό του και την αισθαντική ερμηνεία του Soto και το “Nightwalking” σε κάθε του βήμα, τσαλαπατάει την μονοτονία.
Οι Dead Dranks γεννούν ακόμη έναν λόγο να νοσταλγούμε τα υγρά live υπόγεια και γω σκέφτομαι το πόσες κρύες μπίρες θα πίναμε στην παρουσίαση ετούτου του πανέμορφου δημιουργήματος.

Η δεύτερη δουλειά τους, “Nightwalking” βρίσκει τους Dead Dranks να έχουν κάνει ένα πελώριο άλμα εξέλιξης και να έχουν βρει μια ιδανική ταυτότητα με την οποία θα συνεχίσουν να προσφέρουν στη μουσική.
Το ομώνυμο μου άρεσε, αλλά ετούτο εδώ είναι άλλο πράγμα και αξίζει την προσοχή όλων των γκαραζαίων της κοινωνίας αυτής.

Όποιος νύχτα περπατεί, κάπου τους Dead Dranks θα βρει!

Bandcamp: https://thedeaddranks.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/thedeaddranksofficial
Instagram: https://www.instagram.com/thedeaddranks/
Official YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/DeadDranksofficial

1327

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.