MANOS PLOYMIDIS: Παρουσιάζει το single “Car Song”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘Car Song’
Το νέο single από τον Μάνο Πλουμίδη

Ο Μάνος Πλουμίδης είναι ένας νέος τραγουδοποιός και το ‘Car Song ’ είναι το δεύτερο single από το debut album του με τίτλο ‘Postcards from my Youth’.

Μπορείς να δεις το Lyric Video εδώ:

Το ‘Car Song’ είναι ένα soft-rock banger.

Πολλές φορές χανόμαστε μέσα σε σενάρια και φόβους. Το μυαλό πάει να σπάσει και προσπαθούμε να χαθούμε, να βρούμε κάπου που να ανήκουμε.

Στο μακρύ ταξίδι μέσα στο χώρο και το χρόνο που αποκαλούμε ζωή, είναι πολύ πιθανόν να νιώθουμε χαμένοι και πως ενώ έχουμε όλο το δρόμο μπροστά, ΔΕΝ προχωράμε.. Με αυτό το τραγούδι, ο Μάνος ονειρεύεται πως είναι ένα χαλασμένο Ford, παγιδευμένος σε μια άδεια λεωφόρο. Μόλις ξεκίνησε να ζει, έφτασε σε ένα μεγάλο εμπόδιο, τον ίδιο του τον εαυτό.

Με spacey ηλεκτρικές κιθάρες και ένα killer drum beat, το Car Song σίγουρα θα σε κάνει να ξεκολλήσεις και να βγεις εκεί έξω.

‘into this the great wild world’

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε το Car Song
Spotify: https://open.spotify.com/album/2X2Nt1WwQfyRzXvOBqClax
Apple Music: https://music.apple.com/in/album/car-song-single/1687334542
Bandcamp: https://ploumidis.bandcamp.com/track/car-song

Λίγα λόγια για το νέο Album ΄Postcards from my Youth’ που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2023. Ο Μάνος Πλουμίδης παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι που γεφυρώνει την ανάμνηση με την έμπνευση. Από μικρό παιδί συλλέγει αναμνήσεις προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τη ζωή του. Όνειρα, φόβους, ξεχωριστές, και μη στιγμές, αποτυπώνονται μέσα από την μουσική του. Ο Μάνος διατηρώντας την ταυτότητα του και επηρεασμένος από τους αγαπημένους του τραγουδοποιούς, παρουσιάζει ένα ηχητικό αποτέλεσμα που θολώνει τα όρια μεταξύ ηλεκτρικού και ακουστικού ήχου.
Από την αιχμηρή πένα του Bob Dylan και τον ηλεκτρικό ήχο της Μπλουζ ως και την σύγχρονη Αμερικάνικη σκήνη. Ξεχωρίζει, επίσης, η συνεργασία του Μάνου με τον Αμερικανό drummer και παραγωγό, Aaron Sterling (John Mayer, Taylor Swift, Harry Styles, κ.α.)

Χρήσιμα Links
Instagram: https://www.instagram.com/ploumidis/
Youtube: https://www.youtube.com/@PloumidisMusic

415