LIAM GALLAGHER: Νέο τραγούδι μέσα από το “C’MON YOU KNOW”

Ο Liam Gallagher επιστρέφει με το τρίτο του solo album, 3 χρόνια μετά το “Why Me? Why Not”.

Τίτλος του δίσκου θα είναι “C’MON YOU KNOW” κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου μέσω της Warner Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, ο πρώην frontman των Oasis, παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Better Days”:

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του “C’MON YOU KNOW”:

1 More Power
2 Diamonds In The Dark
3 Don’t Go Halfway
4 Too Good For Giving Up
5 Was Not Meant To be
6 C’Mon You Know
7 Everything’s Electric
8 The World Is In Need
9 Moscow Rules
10 I’m Free
11 Better Days
12 Sweet Children

Να υπενθυμίσουμε πως τον Liam Gallagher τον αναμένουμε live στην Πλατεία Νερού στις 02 Ιουλίου, στα πλαίσια του φετινού Release Festival, μαζί με τον Iggy Pop, τους Sleaford Mods και τους The K’s.