EMBARGO – “High Seas” Live Presentation @ Bad Tooth

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην πρωτεύουσα , οι EMBARGO επιστρέφουν δυναμικά στο Bad Tooth, για να παρουσιάσουν τον πρώτο Full Length δίσκο τους με τίτλο “High Seas”, παρέα με τους sludgerotic heavy masters “Under The Sun”.

-Οι Embargo είναι μια Psychedelic Heavy Rock μπάντα απο την Θεσσαλονίκη ,που σχηματίστηκε το 2014.Επηρεασμένοι απο μπαντες οπως Kyuss, Tool και Karma To Burn, έχουν περάσει κάποιες πολύ δυνατές στιγμές, ανοίγοντας για μπάντες οπως οι Karma To Burn,Stoned Jesus,και 1000mods, αλλά έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα εγχώρια φεστιβάλ οπως το Street Mode Festival,καταφέρνοντας έτσι να κερδίσουν πολύ θετικά σχόλια από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, σχηματίζοντας ένα δυνατό κοινό στην πόλη. Το 2016 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους “Mighty Killer Ant”, μετά από το οποίο ακολούθησε το πολυαναμενόμενο full length album τους “High Seas” το 2023.

-Οι Under The Sun είναι ένα 5μελές συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2015 και ο ήχος τους χαρακτηρίζεται ως sludgerotic heavy rock. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Under the Sun με όνομα “Vol I” (φόρος τιμής στα μεγαθήρια των 70’s) κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018, και περιέχει 5 τραγούδια χαρακτηριστικά του ήχου του συγκροτήματος.Έχουν ήδη ηχογραφήσει τo πρώτο τους full length album με τίτλο “The Bell Of Doom” το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη Soundeffect records!

EVENT INFO:
📆Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
📍Bad Tooth (Κακουργειοδικείου 6)
🕖Έναρξη: 21.00
🎟️Τιμή Εισιτηρίου: 5€

“THE HIGH SEAS WEEKENDERS” POWERED BY:
SINGLOUD TV x ONE TWO SIX CLOTHING x MACHO LIBRE SKG x That Was Easy

474