DEMON: Νέο lyric video μέσα από το “Invincible”

Οι heavy metallers Demon επέστρεψαν με το νέο τους full length.

Τίτλος του είναι “Invincible” και κυκλοφορεί από τις 17 Μαΐου μέσω της Frontiers Music Srl.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official lyric video για το κομμάτι “Beyond The Darkside”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Invincible”:

  1. Intro
  2. In My Blood
  3. Face The Master
  4. Ghost From The Past
  5. Beyond The Darkside
  6. Hole In The Sky
  7. Break The Spell
  8. Rise Up
  9. Invincible
  10. Cradle To The Grave
  11. Breaking The Silence
  12. Forever Seventeen

Demon are:
Dave Hill – Lead Vocal & Backing Vocals
Dave Cotterill – Guitars & Backing Vocals
Paul Hume – Guitars & Backing Vocals
Paul Fasker Johnson – Bass & Backing Vocals
Neil Ogden – Drums & Backing Vocals
Karl Waye – Keyboards