BLOODTRUST: “In Blood We Trust”

ALBUM

Είδος: Hardcore
Εταιρία: People Of Punk Rock Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Ιανουαρίου 2021

Οι περισσότεροι όταν ακούνε τη λέξη Σουηδία σε σχέση με τη μουσική, σκέφτονται τους Abba, ή τους Sabaton, άντε το πολύ πολύ death metal. Σας ενημερώνω λοιπόν, πως η Σουηδία έχει μια πολύ όμορφη ιστορία, όσον αφορά στους hardcore/punk ήχους. Για να μην μακρυγορώ, θα αναφέρω απλά τους Refused, Raised Fist, Anticimex, Disfear, Mob 47.

Με αυτό το background λοιπόν, και μια εμφανή αγάπη για τους Madball, με λίγη παραπάνω μεταλλική αισθητική, οι Bloodtrust δημιουργήθηκαν και ντεμπουτάρουν θυμωμένα ως απόρροια αυτού του πρωτοφανούς καιρού που ζούμε.

Μιξαρισμένο και μαστεραρισμένο από τον κιθαρίστα τους Mats Lindström, οι Σουηδοί παίζουν αμερικανοθρεμένο hardcore, με εξαιρετικές μελωδίες, ταχύτητες που εναλλάσσονται εκπληκτικά, φέρνοντας στο νου και τους Agnostic Front, ενώ τα breakdowns τους είναι υποδειγματικά και καθόλου εκνευριστικά ή εξαναγκαστικά (πράγμα που έχει πάει τη σκηνή πολύ πίσω).

Με έναν Ευρωπαϊκό τρόπο λοιπόν, οι Bloodtrust δίνουν τη δική τους εκδοχή για το NYHC, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο, που μπορεί να μην αλλάζει τη διαδρομή της ιστορίας του είδους, γεννάει όμως, προσδοκίες για κάτι αξιομνημόνευτο.

Από το αντϊαλατικό (σπάει τα άλατα από τις κλειδώσεις και τον σβέρκο) “Our Streets” και το μελωδικό mid tempo “We have a choice” ως το “Suffer” που προσφέρει μια πιο νεόδμητη εκδοχή του hardcore και όλα τα υπόλοιπα (για να μην αρχίσω πάλι τις υπερβολές και τα πάω κομμάτι-κομμάτι), οι Bloodtrust είναι ένα ορμητικό κτήνος που έχει σκοπό να σε παρασύρει σε έναν βίαιο χορό που θα σε εξοντώσει σωματικά.

Το “In Blood We Trust” είναι για μένα το απόλυτο soundtrack σε μια περίοδο που ο εγκέφαλος πολεμάει να μην βυθιστεί σε χειμερία νάρκη και το σκληρό, δυναμικό, γεμάτο ποικιλία ντεμπούτο των Σουηδών Bloodtrust, με κάνει λίγο πιο ευτυχισμένο.

ΑΝΟΙΞΤΕ, ΡΕ @@ ΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ!

Official Site: http://bloodtrusthc.com/
Facebook: https://www.facebook.com/bloodtrusthc
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2dVIAz3QS2BPDiQdsRs3Qq

538

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.