ARTIFICIAL SUN – THE GIANTS COLLAPSE ALBUM RELEASE LIVE | EPITHET OF MINE | PROCRUSTES / 10 ΜΑΙΟΥ @ΙΛΙΟΝ Plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ARTIFICIAL SUN – THE GIANTS COLLAPSE ALBUM RELEASE LIVE | EPITHET OF MINE | PROCRUSTES / 10 ΜΑΙΟΥ @ ΙΛΙΟΝ Plus
⚡ Τετάρτη 10 Μαΐου

👉 ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17)

⌚ Doors 20:30

🎟️ Hard Copy Tickets @Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)

🎟️ Digital presale: 8€ ( https://www.viva.gr/tickets/music/artificial-sun-album-release-live-epithet-of-mine-procrustes/ )

ℹ️ Payment alternatives: (https://travel.viva.gr/metrita )

Fb event: https://www.facebook.com/events/774757117227271

Οι Artificial Sun έρχονται την Τετάρτη 10 Μαίου για να παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus το debut album τους “THE GIANT’S COLLAPSE” στο οποίο κατάφεραν μέσα από μια όσμωση ιδεών μεταξύ κάθε μέλους να δημιουργήσουν έναν χαρακτηριστικό και μοναδικό metal ήχο, που μπορεί να ακουστεί να εκδηλώνεται απρόσκοπτα με τους δικούς τους όρους.

Μαζί τους οι Epithet of Mine με το groove/metalcore στυλ τους και οι heavy/thrash Procrustes, υπόσχονται να τα οργώσουν όλα επί σκηνής.

Τετάρτη 10 Μαΐου στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus!

⚡Artificial Sun 🔥
Οι Artificial Sun ιδρύθηκαν στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστοί με το όνομα TRIGGER στην ελληνική σκηνή.

Κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν χαρακτηριστικό και μοναδικό metal ήχο, μέσα από μια όσμωση ιδεών μεταξύ κάθε μέλους, που εκδηλώνεται απρόσκοπτα με τους δικούς τους όρους και μπορεί να ακουστεί στον επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘THE GIANT’S COLLAPSE’.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 από την δισκογραφίκη Sliptrick Records.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Αθήνα και η μίξη & το mastering έγινε από τον Ανδρέα Στέργιο. Το εξώφυλλο του άλμπουμ επιμελήθηκε η ταλαντούχα Κολομβιανή καλλιτέχνις Marcela Bolivar.

🔗 Find Artificial Sun:
FB: www.facebook.com/artificialsunband
IG: www.instagram.com/artificialsunband
Official Website • www.artificialsun.net

😈 Epithet of Mine ⚡
Οι Epithet of Mine είναι μιαgroove/metalcore μπάντα απ την Νίκαια που φτιάχτηκε τον Ιανουάριο του 2019. Με επιρροές απόAvenged Sevenfold, Mastodon, Pantera, Lamb of God, Parkway drive, Opeth κτλ. κυκλοφόρησε τοdebut ep τηςThe Third Act τον Ιούλιο του 2020 καθώς καιτο single Common Ostracism τον Ιούλιο τουεπόμενου χρόνου. Με στόχο την πραγματοποίηση του πρώτου full-length album και με όσα περισσότερα live γίνεται, η μπάντα θέλει να φέρει πίσω old-school metal στοιχεία αλλά με νέα μορφή.

🔗 Find Epithet of Mine:
YT : https://tinyurl.com/EpithetOfMine-YT
FB : www.facebook.com/EpithetofMine
IG: www.instagram.com/epithet.of.mine
Spotify : https://tinyurl.com/EpithetOfMine-sptfy

🔥 Procrustes 🤘
Οι Procrustes δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2020 από τους Nektarios Lon και J. Voutsinos, με σκοπό την υλοποιήση ιδεών του πρώτου σε πλήρη μουσικά κομμάτια, τα οποία κινούνται στον σκληρό ήχο (heavy – thrash metal). Έπειτα από μερικούς μήνες προστέθηκε ο Miltos D. στο μπάσο και ακολούθησε στα φωνητικά ο Panic S. Το Δεκέμβριο του 2022, οι Procrustes κυκλοφόρησαν ένα demo, 2 τραγουδιών (https://www.youtube.com/@procrustesGR2022/videos) και αυτή τη στιγμή δουλεύουν στα υπόλοιπα κομμάτια που θα αποτελέσουν το 1ο full length album τους.

🔗 Find Procrustes:
Social Media:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100088475685045
https://www.youtube.com/@procrustesGR2022

444