FIND ME: “Wings of Love”

Οι Find Me είναι η διατλαντική σύμπραξη υπερταλαντούχων μουσικών! Επίσης  το πόνημα τους κατά την άποψή μου, συγκαταλέγεται σίγουρα στην πλειάδα των καλύτερων κυκλοφοριών του 2013.

Υπεύθυνοι για το υπέροχο “Wings of Love” είναι κυρίως ο ταλαντούχος μουσικός, συνθέτης και παραγωγός από τη Σουηδία Daniel Flores (Issa , The Murder of My Sweet, Seventh Wonder) και ο Καναδός Robbie LaBlanc από τους μελωδικότατους  Blanc Faces, μία εξαιρετική φωνή του μελωδικού ηχοχρώματος.

Το δίδυμο συμπληρώνουν οι εξαιρετικοί πολυτάλαντοι μουσικοί και συνθέτες όπως οι Sören Kronqvist (Crash the System , Sunstorm), Erik Mårtensson (Eclipse , W.E.T, Jimi Jamison), Alessandro Del Vecchio (HARDLINE/ EDGE OF FOREVER και πανταχού παρών σε πολλές κυκλοφορίες της Frontiers Rec), τα αδέλφια Tom και James Martin (Vega, Sunstorm), μαζί με τον Thomas Vikstrom (TALK OF THE TOWN/ COVERED CALL/ THERION) και τον Daniel Palmquist (Xorigin).

Ξεκινώντας από το “Road To Nowhere” (που είναι και το πρώτο τους video clip) και την εκρηκτική του χορωδιακή εκτέλεση, το “Another World” είναι η επιτομή του  AOR τραγουδιού, το “Dancing To A Broken Heartbeat” είναι μία σύνθεση με πολλά στοιχεία από Journey κύρια στο χορωδιακό μέρος. Ακόμη τα “Fireflight”, “On The Outside” και ιδιαίτερα το “One Soul”, όλα πρώτης γραμμής συνθέσεις! Το Def Leppard-ικό “Unbreakable” δεν υπολείπεται από τα υπόλοιπα και επειδή μελωδικός A.O.R δίσκος δε λογίζεται δίχως μπαλάντες και “σιρόπια”, το  “Eternally” είναι η μοναδική σύνθεση αναλόγου ύφους και ίσως η ασθενέστερη.

Ανεπιφύλακτα συστήνεται! Οι προηγούμενες γραμμές αυτό στηρίζουν…

476