U.N: live στο Rover Bar στις 18 Σεπτεμβρίου

Διπλή μουσική επέμβαση από τους U.N.  (και κάτι αδέσποτα) την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο Rover Bar
ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ! ! !
ΕΝΑΡΞΗ: 22:00

ΦΙΛΟΙ του εναλλακτικού blues-rock ! ! !
(και όχι μόνο . . .)

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβρη του 2013 και οι U.N. γιορτάζουν τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους “Ulnar Nerve” με ένα εκρηκτικό full-length live στο ROVER στα λαδάδικα, με ελεύθερη είσοδο, που θα περιλαμβάνει ολόκληρο το υλικό του πρώτου τους δίσκου, πολλά από τα καινούρια τους κομμάτια καθώς και κάποιες εκπληξούλες προς τέρψιν των ιδίων αλλά και των αγαπητών παρευρισκομένων, κάποιοι από τους οποίους θα κερδίσουν και από ένα “Ulnar Nerve”.
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι STRAY DOGS ! ! !
Τον Σεπτέμβριο του 2012 οι U.N. κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με το όνομα “Ulnar Nerve” (άλναρ νερβ). Το άλμπουμ συνδυάζει το blues, το classic και το alternative rock σε ένα δυναμικό και ρυθμικό σύνολο, εκφράζοντας το rock συναίσθημα που τα 70s, 80s και 90s κληροδότησαν στη μουσική σκηνή του 21ου αιώνα και εξερευνώντας, παράλληλα, την τάση για περιπλάνηση καθώς και τη χιουμοριστική, ειρωνική, απειθάρχητη, και γενικά περίεργη, φύση του σύγχρονου ανθρώπου.
Μετά από μια χρονιά γεμάτη live, τόσο από πλευράς U.N. όσο και από πλευράς ROVER, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη νέα σαιζόν που ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή, με πολύ λίκνισμα, χορό, κοπάνημα, άφθονο οινόπνευμα και ROCK‘N’ROLL!!! (… μέχρι τελικής πτώσεως)

Οι U.N. είναι μια alternative-blues-rock μπάντα, με αγγλικό στίχο, που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2009. Στις 09/01/2010 οι U.N. έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Rodeo live in Athens και έκτοτε ακολούθησε πλήθος εμφανίσεων σε διάφορα venues και festivals σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Παράλληλα, ήρθαν και οι κυκλοφορίες ενός demo και του πρώτου τους full-length album, “Ulnar Nerve”. Στόχος των U.N. είναι η δημιουργία καλής rock μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις που θα προβάλλουν τη δικιά τους μουσική.

Μέλη είναι:
Imad Hassan (φωνή )
Denis Φραγκόπουλος (κιθάρα – φωνητικά)
Mateusz Starnawski (μπάσο – φωνητικά)
Δημήτρης Ράπτης (ντραμς)

Οι STRAY DOGS είναι μια τετραμελής φοιτητική μπάντα με έδρα τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2012 με κύριες επιρροές από classic-rock και blues-rock. Αυτό το διάστημα ετοιμάζονται για ηχογραφήσουν το πρώτο τους demo το οποίο θα αποτελείται από 4 κομμάτια.
Το τωρινό lineup της μπάντας είναι:
Αποστόλης Μητακίδης (φωνητικά),
Γιώργος Περνάρης (κιθάρα),
Χάρης Τσάντας (drums),
Κωνσταντινος Κωστόπουλος (μπάσο).

U.N.
www.un-band.com
www.facebook.com/pages/THE-UN-BAND/244013442933

STRAY DOGS
www.facebook.com/stray.dogsband.7

113