OSLO ESS: “#199 – Live Akustisk Fra Rockefeller”

Η Indie Recordings προσπαθεί πολύ σκληρά να αναδείξει Νορβηγικά συγκροτήματα και μάλιστα κυκλοφορεί και το νέο album των Satyricon.

Με τους Oslo Ess μας είχε ενοχλήσει και πέρυσι τέτοια εποχή με το δεύτερο τους album, “Verden På Nakken, Venner I Ryggen”, το οποίο δεν με εντυπωσίασε ομολογουμένως και το ήταν στα Νορβηγικά, δυσκόλεψε περισσότερο τα πράγματα ακόμα και για μένα που μιλώ σκανδιναβικές γλώσσες.

Εδώ, είναι ακόμα δυσκολότερο το πράγμα, αφού θα σας προτείνω επί τόπου να αλλάξετε σελίδα, εκτός αν έχετε Νορβηγίδα γυναίκα και θέλετε να εντυπωσιάσετε.

Οι Oslo Ess είναι γερό όνομα πλέον στη χώρα τους, από ότι φαίνεται και αποφάσισαν να κάνουν μια ακουστική συναυλία, την οποία ηχογράφησαν και εκδίδουν τώρα. Όσο και αν κάποια τραγούδια είναι ωραία και ευχάριστα, δεν έχει κανένα νόημα το να το αναλύουμε περισσότερο.

Αν είσαι ξάδερφος του Erik Mykland ή κοπελίτσα που τα έχει φτιάξει “εικονικά” με τον Sivert Hoyem, θα έπρεπε ήδη να έχεις πάει στην επόμενη κριτική.

Takk ska du ha!

483

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.