121- The Fucked Up Blues

Διακοπούλες, μπανάκια, μπυρίτσα, φραπεδάκι, ιδεολογία (του κώλου) και “μύκονόοος”…

Τρελαίνομαι με αυτά που βλέπω γύρω μου!

Ο Κεδίκογλου διόρισε στο πολιτικό του γραφείο το νέο του αμόρε, το οποίο παραιτήθηκε ύστερα από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και τώρα λογικά θα διοριστεί κάπου αλλού, έως ότου την πάρουν πρέφα και ξαναγράψουν για αυτήν οι εφημερίδες…

Η λύση στην ανεργία ονομάζεται Σίμος Κεδίκογλου! Και σεξάκι, και δουλίτσα! Πουτάνα… πάλι σε έφτιαξα!

Α, επίσης, παρότι υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας και video, το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας απάλλαξε από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια τους τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι κατηγορούνταν ότι τον Μάιο του 2008 ξυλοκόπησαν 24χρονο φοιτητή της Αρχιτεκτονικής, ομογενή από την Τασκένδη. Ωραία πράγματα… Ελληνικά…

In other (summer) news, τις προάλλες, νεαροί στην Κρήτη ξυλοφόρτωσαν γερμανούς τουρίστες, βρίζοντας παράλληλα τη Μέρκελ. Η λογική του έλληνα (διότι αυτό ξεφεύγει από τα όρια “Κρήτη”), λέει πως από τη στιγμή που είμαστε κότες και δεν έχουμε τα κάκαλα να τα βάλουμε με αυτούς που όντως φταίνε, ας δείρουμε κάποιον άσχετο με το θέμα, προκειμένου να προβάλλουμε το επαναστατικό μας οίστρο.

Διαβάζω και διάφορα δημοσιεύματα για το “reality της ντροπής”, που γυριζόταν στον Κάβο, στην Κέρκυρα, με πρωταγωνιστές κάτι άγγλους που έψαχναν να γαμήσουν.

Δηλαδή, τι; Μας έπιασε ο εθνικός μας πουριτανισμός; Αυτά που γίνονται σε λογής μέρη στην Ελλάδα, απλά τα καταγράφει μια camera και ξαφνικά γίναμε όλοι καθώς πρέπει και σιχτιρίζουμε τους βέβηλους που τολμούν να σπιλώσουν το εξαιρετικό image της χώρας στο εξωτερικό;

Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους! Ορδές τουριστών έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα για να ερωτοτροπήσουν ποικιλοτρόπως και σε αυτό συμβάλλουμε και εμείς. Από τη στιγμή που αυτό γίνεται χρόνια τώρα, είναι ανόητο να εθελοτυφλούμε και να ανακαλύπτουμε εκ νέου την Αμερική, όταν τα χρήματα έχουν μπει στην τσέπη και τα παντελόνια καταβαίνουν γοργά και οι φούστες σηκώνονται περήφανα.

Ο τουρισμός στο Ελλάντα δε λειτουργεί μονάχα μέσω των παραλιών της και της “greek salad” χωρισμένης στα τέσσερα. Γνωρίζουν πολύ καλά όσοι επισκέπτονται τη χώρα μας πως είμαστε αρκετά δουλοπρεπείς, που ότι και να κάνουν, από τη στιγμή που αφήνουν χρήματα, όλα συγχωρούνται.

Ακόμη και ο λαντζιέρης της ταβέρνας θα ξέρει πέντε κουβέντες στα αγγλικά, προκειμένου να συνεννοηθεί άπαξ και το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Με το που σκάσει ο τουρίστας, όλοι γίνονται χαλί να τους πατήσουν. Αν βέβαια σκάσει έλληνας, εκεί τα πράγματα αλλάζουν! Οι τιμές ανεβαίνουν, τα προσχήματα πάνε βόλτα, και η εξυπηρέτηση είναι ελλιπής. Μας έφαγαν βλέπετε τα συναλλάγματα και τα “live your myth in Greece”…

Από τη στιγμή βρε στούρνοι που η νοοτροπία μας κινείται γύρω από την “εικόνα μας προς τα έξω” και κανείς δεν ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων, λογικό είναι να έρχεται το κάθε περιορισμένο από το σπίτι του κουτσούβελο και να τα “σπάει” στην Ελλάδα. Άλλωστε είμαστε η χώρα του “όπα”, μην το ξεχνάμε αυτό!

Και όχι, η λύση δεν είναι να τους πλακώνουμε στο ξύλο. Σφαλιάρες στους εαυτούς μας πρέπει να δίνουμε που αφήνουμε τους “ελληνάρες” να κάνουν τα κουμάντα τους σε τούτη εδώ τη χώρα.

Χρωστάμε εδώ, χρωστάμε εκεί, χρωστάμε παραπέρα και απλά αναμένουμε παθητικοί τη συνέχεια! Από τη μία έχουμε Σαμαρά και Βενιζέλο να συγκυβερνούν κάνοντας πραγματικά ότι γουστάρουν και από την άλλη έναν Τσίπρα που αδυνατεί να πάρει τα ηνία.

Θεατές παραμένουν φυσικά οι υπόλοιποι… Η Χρυσή Αυγή τραμπουκίζει άπαντες, δίχως να φέρει κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προτάσεων, ψηφίζοντας παράλληλα όσα νομοσχέδια εξυπηρετούν τις ανώτερες τάξεις. Οι ανεξάρτητοι Έλληνες πραγματικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης πλέον (πυροτέχνημα γαρ), το ΚΚΕ εξακολουθεί να τριπάρει σε άλλες εποχές και γαλαξίες (who says time travel is nοt real?), ενώ η ΔΗΜΑΡ, ύστερα από το αρχηγιλίκι και την εξουσιολαγνεία που απροκάλυπτα παρουσίασε ο Κουβέλης, τρέχει και δε φτάνει, παραμένοντας βέβαια αόρατη.

Ολόκληρη επιτροπή έγινε για τη γνωστή λίστα και ουδεμία ουσιαστική κίνηση έχει γίνει για τα ονόματα που εμπεριέχονται σε αυτήν. Προφανώς όλα δικαιολογούνται κατά κάποιο μαγικό τρόπο και ο κουφιοκέφαλος (μα περήφανος συνάμα) έλληνας, θεωρεί πως του φταίει η Μέρκελ και ο γερμανός τουρίστας.

Τσάμπα μάγκες ωρέ! Με κατεβασμένα βρακιά κυκλοφορούμε και προκειμένου να κρύψουμε τη ντροπή μας, αναλωνόμαστε στο να βρίζουμε τις κατσίκες του (εκτός συνόρων) γείτονα και τα σεξουαλικά τερτίπια των καταπιεσμένων του εξωτερικού, όταν μέχρι πρόσφατα δεν ασχολούμασταν με τίποτα από δαύτα.

Πόσο για το πέος φραπέ είμαστε τελικά…

305

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.