we.own.the.sky + Hedvika live στο Six D.O.G.S.

Σάββατο 6 Ιουλίου στις 21:00

Είσοδος 3 ευρώ

Δύο πολλά υποσχόμενα σχήματα της ελληνικής underground σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εκρηκτικό live. Το Σάββατο, 6 Ιουλίου, η σκηνή του Six D.O.G.S. υποδέχεται τους we.own.the.sky και τους Hedvika, αμφότεροι με πρόσφατες κυκλοφορίες που έκαναν αίσθηση στους εγχώριους μουσικούς κύκλους. Από το αγνό instrumental rock στο ερεβώδες post metal, από το φως στο σκοτάδι και πάλι πίσω, οι we.own.the.sky και οι Hedvika υπόσχονται μια ηλεκτρισμένη βραδιά, γεμάτη πειραματικούς ήχους και δυνατές εκτελέσεις, στο πλέον ιδανικό double-bill για τους φίλους του post rock/post metal ήχου.

we.own.the.sky
Οι we.own.the.sky είναι ενα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα που κινείται στον ευρύτερο χώρο του instrumental rock/metal. Από τη δημιουργία τους το 2010, έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο demo και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής post rock σκηνής (Tides From Nebula, Long Distance Calling κα). Τον Ιανουάριο του 2013, η μπάντα κυκλοφόρησε την πρώτη της επίσημη δουλειά, με τον τίτλο “The Glass/Nails EP”, ηχογραφημένη στα Unreal Studios. Το υλικό είναι διαθέσιμο τόσο σε digital όσο και σε physical μορφή (limited CD-R) από το bandcamp της μπάντας.

Links:
http://weownthesky.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/weowntheskygr
http://www.youtube.com/user/weowntheskygr


Hedvika
Οι Hedvika δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2011 από μέλη που είχαν ήδη ενεργή παρουσία σε μπάντες του σκληρού και ακραίου ήχου (Earth Of Distrust, The Brightly Shining Sea κ.α.). Επηρεασμένοι από την παλιά Hydrahead σχολή καθώς και από τους μεγάλους του heavy/post metal /hardcore ήχου, όπως Neurosis, Isis κ.α. , κατέληξαν σε ένα υβρίδιο ατμοσφαιρικού post metal με ψήγματα doom και hardcore διαθέσεων.

Το concept album που ολοκλήρωσαν πρόσφατα έχει τίτλο “The Evidence Of Absence” και πραγματεύεται την ύλη και τη δημιουργία της, τις διαστάσεις και τους πλανήτες στο σύμπαν, όλα παραλληλισμένα με γεγονότα της μυθολογίας και δοσμένα μέσα από το δυνατό και μελαγχολικό πρίσμα της μπάντας.

Links:
http://hedvikamusic.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/Hedvika/134781709931963

ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 ΕΥΡΩ
ΠΟΡΤΕΣ: 21.00
ΕΝΑΡΞΗ: 21.30

380