THE MURDER OF MY SWEET: “Bye Bye Lullaby”

Στις 25 Μαΐου κυκλοφορεί το δεύτερο πόνημα των Σουηδών Female Fronted Symphonic metalers, The Murder Of My Sweet. Το νέο τους άλμπουμ τιτλοφορείται “Bye Bye Lullaby” και οι 13 του συνθέσεις θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας μέσω της AFM records.

Με ανανεωμένο line up, καθώς τα κενά του κιθαρίστα και μπασίστα καλύφθηκαν από τους Chrostopher Vetter και Teddy Westlund αντίστοιχα. Για τις ανάγκες του άλμπουμ, θα δούμε διάφορους καλεσμένους εδώ, μεταξύ άλλων είναι και οι Jesper Srombland Fredrick και Peter Wichers. Τα κομμάτια του δίσκου, σύμφωνα με την Angelica Rylin (τραγουδίστριά τους), πήραν πολύ χρόνο να γραφτούν και επίσης αναφέρει πως γράφηκαν αρκετά ώστε να γεμίσουν και μια δεύτερη κυκλοφορία. Το άλμπουμ σε γενικές γραμμές το βρήκα γλυκανάλατο και δεν μπορώ να πω ότι με γέμισε ιδιαίτερα με θετικές σκέψεις, ίσως επειδή δεν είναι και πολύ του γούστου μου το συγκεκριμένο είδος, μπορεί γιατί δεν μπόρεσαν να με καλύψουν αρκετά ώστε να μπορώ να πω ότι δεν βαρέθηκα κατά την ακρόαση του έστω και λίγο. Η αλήθεια είναι πως και τα δύο ισχύουν και τον βρήκα ιδιαίτερα κουραστικό και επαναλαμβανόμενο σαν να το ακούς στο repeat, κάτι που με γεμίζει με τις ίδιες σκέψεις και για τον διάδοχο του “Bye Bye Lullaby”.

Υποψιάζομαι επομένως, πως θα κινείται στο ίδιο μοτίβο και πιθανώς χειρότερο, αν λάβουμε υπό’ όψιν μας, πως σχεδόν σίγουρα διάλεξαν την αφρόκρεμα από τα κομμάτια που είχαν ετοιμάσει και τα απομεινάρια (σύμφωνα και με τις δηλώσεις τους πάντα), θα χρησιμοποιηθούν στον επόμενο. Θεωρώ πως τόσος χρόνος που χρειάστηκαν για τη δημιουργία του, θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δηλαδή αν είχαν κάνει προχειροδουλειά ας πούμε, πως θα ακουγόντουσαν τότε;

471

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*