BAT: “Wings of Chains”

Ωπ, να και κάτι για τους (μόνο) θράσερς.

Οι Bat μπορεί να είναι νέοι σαν όνομα αλλά με τα 3 μέλη τους να είναι πρώην και νυν μέλη των Municipal Waste, D.R.I. και Cannabis Corpse δεν τους λες και φρέσκους.

Στο πρώτο τους άλμπουμ οι κύριοι Ryan Waste, Felix Griffin και Nick Poulos μπαίνουν στην χρονομηχανή  και σε αντίθεση με τον πιο μοντέρνο θρας ήχο των άλλων σχημάτων τους βουτάνε στον βούρκο του πρωτόλειου πάνκικου speed/thrash όπως το διδάξανε οι Venom, Bulldozer, Tank και πιο πρόσφατα οι Toxic Holocaust και Midnight.

Ξεχάστε τα skate και τις βερμούδες, εδώ το τρίο βγάζει το άχτι του για denim and leather καταστάσεις και ότι αυτό συνεπάγεται (καθυστερημένους στίχους, γρυλίσματα σε στυλ Cronos κλπ) και το κάνει αριστοτεχνικά. Δεν ξέρω πως καταφέρνουν να ακούγονται τόσο φρέσκοι παίζοντας κάτι τόσο παρωχημένο πάντως το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό, μάλλον τα παιδιά έχουν βρει το κοκαλάκι της θρας νυχτερίδας.    

532

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.