VOMITORY: Νέο video single μέσα από το επερχόμενο album τους

10 χρόνια μετά τη διάλυσή τους και 12 χρόνια ύστερα από το τελευταίο τους full length, οι death metallers Vomitory επιστρέφουν με νέο album.

Τίτλος του θα είναι “All Heads Are Gonna Roll” κι αναμένεται στις 26 Μαΐου μέσω της Metal Blade Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Raped, Strangled, Sodomized, Dead”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “All Heads Are Gonna Roll”:

  1. All Heads Are Gonna Roll
  2. Decrowned
  3. Ode to the Meat Saw
  4. The Deepest Tomb
  5. Piece by Stinking Piece
  6. Raped, Strangled, Sodomized, Dead
  7. Dead Man Stalking
  8. Disciples of the Damned
  9. Dead World
  10. Beg for Death

VOMITORY line-up:
Erik Rundqvist – vocals/bass
Urban Gustafsson – guitar
Peter Östlund – lead guitar
Tobias Gustafsson – drums

VOMITORY discography:
Raped In Their Own Blood (1996)
Redemption (1999)
Revelation Nausea (2001)
Blood Rapture (2002)
Primal Massacre (2004)
Terrorize Brutalize Sodomize (2007)
Carnage Euphoria (2009)
Opus Mortis VIII (2011)
All Heads Are Gonna Roll (2023)

https://www.facebook.com/vomitoryband

537