DARK NIGHTMARE – Από τα demo έως και το 2018 (Rockumentary)

ROCKUMENTARIES

Στις 23 Ιουλίου 2021 η Steel Gallery Records κυκλοφόρησε σε μια συλλογή με τίτλο “The Dark Demo Years” – τί άλλο- το περιεχόμενο των πρώτων 3 demo των epic heavy metallers Dark Nightmare, σε remastered έκδοση.

Με αυτή την αφορμή ο Γιάννης Φράγκος ανέσυρε από τα αρχεία του το υλικό από την εμφάνιση του σχήματος από τα Γρεβενά στο The Crow club, καθώς και την συνέντευξη που του παραχώρησαν τα μέλη της μπάντας, όλα αυτά τον Ιανουάριο του 2018, πριν την τρέλα του Covid19.

Θερμές ευχαριστίες στον Γιώργο Πρέτζα για όλη την βοήθεια, τα μέλη της μπάντας για τον χρόνο αλλά και την υπομονή, τον Γιώργο Παπάζογλου κα το τρομερό χώρο που γνωρίζουμε ως The Crow club και τον Φώτη Καλύβα για όλη τη βοήθεια.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία των Dark Nightmare από την ίδρυσή τους μέχρι και το 2018 μέσα από την αφήγηση των ίδιων των μουσικών, ενώ παράλληλα έχει συμπεριληφθεί και οπτικοακουστικό υλικό από την εμφάνισή τους στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο The Crow club, στις 19 Ιανουαρίου 2018. Όλη η βιντεοσκόπηση, η συνέντευξη και η επεξεργασία έγιναν από τον Γιάννη Φράγκο.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063785047056

1106