ABSINTHE GREEN: Live την Κυριακή 10 Νοεμβρίου Βόλος Cafe Santan

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ABSINTHE GREEN έρχονται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Cafe Santan στο Βόλο
Οι Absinthe Green έρχονται για πρώτη φορά στο Βόλο, εν μέσω της φθινοπωρινής τους περιοδείας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Cafe Santan!

Πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”, γνωστής στο ευρύ κοινό ως μπασίστας των Γερμανών Enemy of the Sun και των Ελλήνων dark metallers RandomWalk -μεταξύ άλλων- βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας του επερχόμενου full album “Of Love and Pain”, που αποτελεί ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών.

Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hiilesmaa, γνωστό για τις δουλειές του με HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, ενώ ο ήχος τους συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και πολυποίκιλα φωνητικά, ικανά να τους κάνουν προσιτούς και αγαπητούς στις μάζες!
Live Info:
Πού: Cafe Santan, Eργατικόυ Κέντρου 12, Βόλος
Πότε: Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήρια: Προπώληση 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
•  Cafe Santan, Eργατικόυ Κέντρου 12, Βόλος
Οι Absinthe Green αποτελούν το πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”. H Absinthe έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας μπάσο για διεθνείς μέταλ μπάντες όπως οι Γερμανοί Enemy of the Sun καθώς και για τους Έλληνες dark metallers RandomWalk, μεταξύ άλλων.

Η ολοκλήρωση των τραγουδιών για το ντεμπούτο άλμπουμ συνέβη παράλληλα με την επιστροφή της στην Ελλάδα στα τέλη του 2019, όπου η Absinthe πλαισιώθηκε από τον Harry Mason στα drums, με τον οποίο συνεργάστηκαν παλαιότερα στους RandomWalk και αργότερα από τον Villy Pirris στο μπάσο, και τον Πάνο Οικονομάκη στην κιθάρα, δημιουργώντας τους Absinthe Green ως full μπαντα.

Το επερχόμενο άλμπουμ τους “Of Love and Pain” είναι ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hiilesmaa, γνωστός για τις παραγωγές του σε HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, και συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και μια ποικιλία φωνητικών που έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν ένα ευρύτερο μουσικό κοινό.

Website: https://absinthegreen.com
Facebook: https://www.facebook.com/absinthegreenmusic
YouTube: https://www.youtube.com/@absinthegreen
Bandcamp: https://absinthegreen.bandcamp.com/
Spotify: https://tinyurl.com/AbsintheGreen-sptfy
13