PANTERA: Μέρος εσόδων προς πληγέντες μουσικούς

NEWS

Τα εναπομείναντα μέλη των Pantera, Rex Brown και Phil Anselmo, διαθέτουν μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος ένα social distancing T-Shirt βασισμένο στο εξώφυλλο του θρυλικού “Vulgar Display of Power”.

Πάνω στο T-Shirt είναι γραμμένοι οι στίχοι “Be yourself, by yourself Stay away from me” από το τραγούδι τους “Walk”. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτού του περιορισμένου σε ποσότητα T-Shirt πηγαίνει σε μουσικούς που έχουν πληγεί από τον COVID-19.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε το online store τους. Το 40% των εσόδων θα πάει στο φιλανθρωπικό οργανισμό Music Cares.


Το “Vulgar Display of Power” κυκλοφόρησε το 1992 και κατάφερε να φτάσει στο νούμερο #44 στο Billboard 200. Ο τίτλος του εξώφυλλου είναι εμπνευσμένος από την ταινία “Ο Εξορκιστής ”και συγκεκριμένα από την απάντηση της Regan στον Ιερέα: “That would be too much of a vulgar display of power”. Ο Sean Cross είναι ο άντρας στο εξώφυλλο που φαίνεται να τον γρονθοκοπούν. Σε αντίθεση με δημοφιλείς φήμες, o Crossποτέ δεν γρονθοκοπήθηκε σύμφωνα με τον Brad Guice που πήρε την εικόνα. Ο μύθος ότι ήταν οπαδός της μπάντας και πληρώθηκε 10 δολάρια για κάθε γροθιά στο πρόσωπο δεν ισχύει και εξηγήθηκε από τον Guice σε μια συνέντευξη ότι όλα ήταν απλά ένα μοντάζ.

https://www.facebook.com/Pantera/
http://pantera.com/

314