HIDEOUS DIVINITY: Ζωντανά τον Μάιο στο An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 11 Μαΐου

Tseoskill productions presents: Hideous Divinity- Post Easter Massacre.

Χρειάστηκαν 4 full lengths και κάμποσα single από το 2007 οι Ιταλοί τεχνικοί brutal deathsters Hideous Divinity για να επισκεφτούν τη χώρα μας αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με το τελευταίο τους τερατούργημα ονόματι Simulacrum του 2019 να σοκάρει ακόμα με τον εξαιρετικό συνδυασμό τεχνικού παιξίματος και ακραίου ήχου, οι Ιταλοί αφήνουν τεράστιες προσδοκίες για τον νέο τους δίσκο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Century Media το 2024 και τον οποίο έρχονται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος το Σάββατο 11 Μαϊου. Το μέρος είναι το γνωστό σε όλους και μη εξαιρετέο ΑΝ club στα Εξάρχεια.

Oι Ιταλοί πλαισιώνονται από τέσσερις Ελληνικές μπάντες τις οποίες πέρα απο το ύφος, ενώνει και η αποστροφή τους σε οτιδήποτε ηχητικά ορθό και φιλικό προς τα αυτιά.

Ηχητική βαρβαρότητα σε συνδυασμό με χιουμοριστικό/σατιρικό performance από τους Mortal Torment, οι οποίοι γράφουν νέο υλικό, μέρος του οποίου θα παρουσιάσουν στο live. Κτηνώδες brutal death από τους ανεκδιήγητους κάφρους, Incineration, με νέο υλικό και αυτοί στα χέρια και έτοιμους για ασχήμιες στο σανίδι. Ογκώδη μπάσα και αποτρόπαια beatdown από τους Embryectomy με το τερατώδες slam τους, έτοιμο να σε καταπιεί και παροξυσμικό και ταχύτατο grind από τα καμάρια της σκηνής που ακούνε στο όνομα Vile Species οι οποίοι επίσης γράφουν καινούργιες αφορμές για να σπάει κάποιος το κεφάλι του στα live.

Βαρβαρότητα, κτηνωδία και ηχητικός αποτροπιασμός στο έπακρο λοιπόν το Σάββατο στις 11 Μαϊου στο ΑΝ club σε ένα live απ’το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας οπαδός του ακραίου ήχου.

629