SCORPIONS: Nέο τραγούδι με τίτλο “Sign of Hope”

NEWS

Οι Γερμανοί αποφάσισαν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι, από αυτά που έχουν ήδη δημιουργήσει, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον επερχόμενο δίσκο, που (λογικά) θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Και λέμε λογικά, γιατί όπως περιέγραψε και ο Klaus Meine σε μία συνέντευξη σε Γαλλικό fan club της μπάντας https://www.the-scorpions.com/new-interview-klausspeaks-with-crazyscorps-french-fan-club/ , τα νέα δεδομένα έχουν δημιουργήσει ειδικές συνθήκες.

Προς το παρόν απολαμβάνουν το “διάλειμμα” και προετοιμάζονται ξεχωριστά στα studios για την επερχόμενη κυκλοφορία, δοκιμάζοντας νέες “δεξιότητες” όπως το sound engineering, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ανέφερε επίσης, ότι η συνθετική διαδικασία έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2019, και διακόπηκε στα μέσα του ίδιου έτους από την περιοδεία τους.

Τώρα, αναμένουν την συνάντηση με τον παραγωγό Greg Fidelman (Metallica, Slipknot), για να δρομολογήσουν την τελική ευθεία για το νέο πόνημα.

Η παρουσία του παραγωγού, αλλά και του πρώην drummer των θρυλικών Motőrhead, Mikkey Dee, ενδεχομένως όπως “προέβλεψε” θα κάνει τον νέο δίσκο να ακούγεται πιο “σκληρός”.

Το “Sign of Hope”, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν να προσφέρουν στο κοινό τους https://www.the-scorpions.com/new-song-from-scorpions-sign-of-hope/ οι Scorpions.

Μπορείτε να δείτε την Official Audio κυκλοφορία παρακάτω….

Web site: https://www.the-scorpions.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Scorpions
Twitter: https://twitter.com/scorpions
Instagram: https://www.instagram.com/scorpions/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/c/scorpions

651